Bika

A mai nap váratlan meglepetést hoz azzal kapcsolatban, hogy mit is akarsz igazán az életedtől. Hirtelen vonzást érezhetsz arra, hogy kipróbálj valami újat, vagy akár végre tiszteletben tarthatod azt a régóta eltemetett igazságot.

Itt azonban támogatásra számíthatsz, mivel az iránymutatás arra irányít, hogy eredendően bízz abban, ami felmerül, tudva, hogy az érvényes és megvalósítható.

A vágyaid vagy kívánságaid önmagaddal, az életeddel vagy akár a szerelemmel kapcsolatban eltérnek attól, amit a hozzád legközelebb állók szeretnének. De itt az ideje annak is, hogy először magadat tedd boldoggá.

Oroszlán

A mai nap végre megadhatja számodra azt a betekintést a szakmai életedbe, amelyet már régóta kerestél. Bár munkaügyek merülhetnek fel, ez inkább a szenvedélyről fog szólni, mint az anyagi vagy társadalmi elismerésről.

Már tavaly óta ebbe az irányba haladsz az életedben.

Azt akarod és szükséged van arra, hogy szenvedélyesnek érezd azt, amit az életeddel csinálsz, beleértve a karrieredet is. A mai nap végre elérkezhet az a pont, amikor tiszteletben tartod az intuíciódat azzal kapcsolatban, hogy mit kell megváltoztatnod az életedben, hogy teret adj egy szenvedélyesebb karriernek – és ne aggódj, a pénz mindig követni fogja a céljaidat.

Vízöntő

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy lássuk, mi merülhet fel. A Plútó felszínre hozza a valódi érzéseidet, titkaidat, sőt, vágyaidat is magaddal és az élet dolgaival kapcsolatban. A vágyaid, szükségleteid és hiedelmeid feltárulnak, ahogy fejlődsz, hogy összehangolódj a legnagyobb igazságoddal.

Ma a Plútó szemben áll a Holddal, és valódi érzések vagy vágyak kerülhetnek felszínre.

A családi életedben változások lesznek, és a romantikus kapcsolatodban még mindig felszínre törhetnek a múltból származó félelmeid. Mégis, ne habozz megtenni valamit, amit szeretnél. Mindent megadhatsz magadnak, amire brmikor is vágytál.

X