3 csillagjegynek javulnak a baráti kapcsolatai július 19-én, a Hold és a Merkúr együttállása alatt

Kos

Nagyszerű barát vagy, de időnként úgy tekintesz a haverjaidra, mintha ők projektek lennének, és te lennél a főkolompos, akinek munkára kell bírnia őket. Intenzív szereteted és lelkesedésed azonban nem mindig cseng barátságosan, mivel egy kicsit buldózer módjára tudsz viselkedni, ha arról van szó, hogy a barátaidat a te elképzeléseid szerint alakítsd. Miközben imádhatod az életedben élő embereket az egyediségükért, hajlamos vagy arra, hogy meg akarod leckéztetni őket, mintha te lennél a nagy mester, és ez időnként elriasztja őket.

A Hold július 19-én, a Merkúrral való együttállása idején hátrébb állhatsz, és csak szemtanúja lehetsz a saját viselkedésednek; talán egy kicsit rámenős vagy, ha jobban belegondolsz. Ezek a barátaid drágakövek, miért próbálod őket mindig erősebben ragyogtatni? Ragyogni tudnak maguktól is. Ha ezt tudod, akkor lazíthatsz rajtuk, és amint ezt megteszed, ők is érezni fogják, és jobban fognak tisztelni azért, mert csak barát vagy, nem pedig kiképző őrmester.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bika

Mivel annyira szereted a barátaidat, hajlamos vagy arra, hogy mindannyiukat elengedd, bármi történjék is. Nem vagy az a fajta ember, aki neheztel, és ha egy barátod mond valami hülyeséget, akkor elengeded. A ragaszkodás csak a te életedet rontja, nem az övékét.

Ami ezen a napon, 2023. július 19-én, a Hold és a Merkúr tranzitja során történik, az az, hogy a barátaid tudatják veled, hogy nemcsak azt vették észre, milyen laza vagy, amikor a barátságról van szó, hanem azt is, hogy milyen kedves vagy, és mennyire szeretnének veled lenni. Amikor a barátságra gondolnak, MINDENKINEK te jutsz eszébe először. Ettől milliomosnak érzed magad, és széles mosolyt csal a tényre a Hold és a Merkúr konjútuma alatt. Megbecsülnek téged, az biztos.

Bak

2023. július 19-én, a Hold és a Merkúr együttállása idején te és egy barátod szembekerültök egymással; valaminek meg kell történnie, mivel mindketten a barátság végének küszöbén álltok, olyan okokból, amelyeket egyikőtök sem ért igazán. Így jön a Hold a Merkúrral konjugálva a segítségetekre. Ma van az a nap, amikor te és ez a személy képesek vagytok megbeszélni a dolgokat, és valóban a végére járni az ellenségeskedésnek vagy a félreértésnek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ami kiemelkedik, hogy mindketten abszolút szeretitek egymást, és valószínűleg nem tudnátok élni e barátság nélkül… szóval minek vesződnétek azzal, hogy úgy tegyetek, mintha „szakítani akarnátok”? Erre nincs szükség; amire itt szükség van, az egy jó, tiszteletteljes, szívből jövő beszélgetés, és ez meg is fog történni 2023. július 19-én. Sok szerencsét neked, kedves Bak! Ne hagyd, hogy ebből felesleges dráma legyen, más területeken már így is túl sok van belőle.

X