Rák

Ami tegnap történt, az befolyásolja a mai napodat, Rák. A mai nap elég jó lenne, ha tegnap jó napod lett volna. Ha nem, akkor óva intünk attól, hogy elnyomd az érzéseidet. Mivel a Nap a Rákban világít az önvalód házában, végül ki fogsz robbanni, ha úgy érzed, hogy természetesnek vesznek, vagy öszvérként bánnak veled, miközben mások élvezik az idejüket.

A Vesta, az Uránusz és a Nap a fő asztrológiai mozgatórugói ma. Mivel a Vesta jelenleg az összes külső bolygóval kapcsolatban áll, jobb, ha az óvatosság oldalára állsz. Ne hagyd, hogy a túlzott pozitivitás rávegyen arra, hogy valami fontos dologgal kapcsolatban kockázatos kockázatot vállalj, különösen a munkáddal vagy a vállalkozásoddal kapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, a jógagyakorlatok segítenek neked ebben az időszakban a földön maradni. Képes leszel learatni a Rák Nap pozitív hatásait anélkül, hogy túlterhelnének a szívedre gyakorolt állandó húzásai.

Ikrek

Szerelem van ma a levegőben, Ikrek, de csak azok számára, akik ugyanabban a városban laknak, mint a kedvesed. A távkapcsolatban élők úgy érzik majd, hogy internetproblémák vagy technikai és logisztikai nehézségek miatt elszakadtak a párjuktól. Ez is része a hosszú távú kapcsolat kihívásainak. Ne mondjon még le egy jó kapcsolatról.

A Hold a Szűzben furcsa hatással van a legtöbbetekre. Ez egy föld jegyű Hold, amelyet a Merkúr, az uralkodó bolygótok ural. A jelenleg a Szűzben járó tranzit Holddal a szokásosnál is jobban megrántják az érzelmi szálakat. Néhányan közületek még túlzott féltékenységet is érezhetnek, amikor egy olyan társatokhoz hasonlítjátok magatokat, akivel mindig összeméritek magatokat. Próbálj meg a földön maradni, és ne hasonlítgasd magad. Ez semmi jóra nem vezet. Különösen a Merkúr két-kvintilis Plútóval.

Egy séta a parkban vagy más szórakoztató fizikai tevékenység segít ma elégetni a felesleges energiát. Ki mondta, hogy ezt egyedül kell csinálnod? Hívd meg a barátaidat, vagy csináld a pároddal együtt. A nap éppen erre tökéletes.

Vízöntő

Kedves Vízöntő, a nap eleje meglehetősen mozgalmas lesz számodra. Még az is előfordulhat, hogy kiakadsz néhány emberre, akiknek a figyelmetlen hibái megduplázzák a munkádat. A nap második fele rendkívüli lesz számodra.

A Mars és a Vénusz az Oroszlánban általában nem működik jól a számidra. Elvégre az Oroszlán a Vízöntővel szemben áll. Ma nem állnak veled szemben ellenséges viszonyban. Így biztosan learathatod ezeket az előnyöket a szerelmi életedben. Ha egyedülálló vagy, ez hatással lesz a barátaiddal való kapcsolatodra, és még izgalmasabbá teszi a vidám pillanatokat.

Néhányatokat óva intünk attól, hogy ma bármit is túlzásba vigyetek. Legyen szó alkoholról vagy más szerekről, a Plútó most túl közel van ahhoz, hogy ne legyen kényelmes. A helyzet gyorsan átcsaphat valami zavarosba. ebbe beletartoznak a tömény italok is.

X