Kos

Ami ma lángra lobbant, kedves Kos, az az impulzív természeted. Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol kedvelsz valakit, és szeretnéd, ha a dolgok jól alakulnának vele. Mivel okos és analitikus vagy, lehet, hogy egy kicsit túl sokat elemezed az illetőt, és az összegzésedben elmondod neki, hogy szerinted mi mindenről van szó, ami nem csak idegesítő, de olyasmi, amit nem is kért.

Április 13-án, a Hold-Plútó együttállása alatt teljesen félre fogod ítélni azt a személyt, akivel kapcsolatban szeretnél lenni.

Mivel hajlamos vagy azt hinni, hogy mindig neked van igazad, nem fogsz tudni mit kezdeni a reakciójával, ami nem csak rosszul fog esni, de elég lesz ahhoz, hogy elforduljon tőled. Nem tartottad csukva a szádat, és a kirohanó viselkedésed időzítése olyan tökéletesen vad volt, hogy el fogod rontani azt, amit már kialakítottál. Nem tudod megtartani magadnak a pszichoanalízisedet, és a Hold-Plútó együttállásának köszönhetően a végén még elszúrod a lehetőséget, hogy jobban megismerd ezt a személyt. Határok, kedves Kos… határok. Tartsd őket szem előtt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X