3 csillagjegynek sokat javul a szerelmi élete 2023 szeptemberében

Oroszlán

Miután a múlt hónapban megünnepelted a születésnapodat, optimista vagy, és felkészültél egy nagyszerű új őszi szezonra. A szeptember mindig is jó hónap volt számodra, és ez most sem lesz másképp. Van azonban valaki az életedben, aki miatt minden, amit teszel, reményteljesebbnek és izgalmasabbnak tűnik, és az idők során megtanultad, hogy megbecsüld a jó pillanatokat, mivel azok csak ritkán fordulnak elő.

Nagyjából ennyi a 2023 szeptemberének „témája” számodra ebben az évben, Oroszlán. A lényeg az, hogy az élet rövid, de édes lehet, ha kilépsz az utadból, és hagyod, hogy a jó pillanatok csak úgy guruljanak. A Szűzből kilépve és a hónap vége felé a Mérleg-szezonba lépve többet akarsz az életedtől, mint a kínálat és a kereslet. Minőséget akarsz. Meg akarod osztani.

Egyensúlyt akarsz. 2023 szeptembere nagy szerencsét hoz neked annyiban, hogy ez az a hónap, amikor mindent sokkal könnyedebben veszel. Nagyon gyorsan elkötelezed magad a bizalom és a szeretet iránt, és ez jól esik.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Ebben a hónapban születésnapod lesz, ami mindig felvidít. Nem tartozol azok közé, akik ódzkodnak a buli gondolatától, és lehet, hogy ebben a hónapban is lesz egy. Ezt a szerelmi és életed párja fogja összeállítani neked. Van egy csodálatos ember az életedben, aki mindenre gondol, és bár ez a személy messze nem tökéletes, mégis a „tiéd”, és nagyon szereted.

Ahogy közeledsz a Mérleg Nap évszakhoz, egyre nyugodtabban fogod érezni magad az elfogadás gondolatát illetően, ami lehűti a vad szívedet. 2023 szeptemberében elkezdesz azon gondolkodni, hogy mit szeretnél kezdeni az év hátralévő részében, és a tudat, hogy van valaki, aki hűséges és odaadó hozzád, sokkal könnyebbé teszi az egész tervezést.

A partnered minden munkát elvégez. Neked csak hátra kell dőlnöd és „egyetérteni” vagy „nem egyetérteni”.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

2023 szeptembere az a hónap, amelyről elmondhatod, hogy a szerelmi életed újra sínen lesz, és ez vonatkozik arra a kapcsolatra is, amelyben jelenleg élsz. Nem fogsz új embert találni, és nem is próbálkozol vele. Tudni fogod, hogy az a személy, akivel jelenleg együtt vagy, olyan valaki, akiben sokáig tartott, mire megbízol, de most, hogy megbízol benne, ez a bizalom hibátlan. Ez erőt és önbizalmat ad ahhoz, hogy elkezd tervezni az őszi szezont.

Lehet, hogy az egész nyarat kemény munkával töltötted, és romantikus kiruccanásra vágysz, csak kettesben. Mindketten megérdemlitek, de nem csak ezt: meg is engedhetitek magatoknak, hiszen a szeptember a Halak jegyében születettek számára jövedelmező hónap. Utazás és kaland vár mindkettőtökre.

Míg mások keményen dolgoznak majd, és visszatértek a munkahelyetekre, ti a szerelem és a romantika hatalmas terepét fedezitek fel.

X