Bika

Az Uránusz 2018 óta a te jegyedben mozog, felborítja a terveket, és az egész életedben, de különösen a romantikus zónájádban görbe labdákat dobál. Az Uránusz a váratlan és meglepő változások bolygója, de egyben az a bolygó is, amely segít a sorsodhoz eljutni. Július végén ez a sokkoló bolygó a szintén a Bikában lévő Északi Csomóponttal állt együtt, ami olyan pillanatot hozott, amelyben már nem volt visszaút.

Ezen a héten az Uránusz retrográdba fordul a Bikában, ez egy olyan időszak, amikor meglátod, mi a valóság, és hol bújtál még mindig el attól, hogy ezt be tudd ismerni. A kapcsolataidban ez azt jelenti, hogy valószínűleg van egy olyan kapcsolat, amely nem igazán igazodik a valódi énedhez vagy szükségleteidhez.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Ez olyan helyzet lehet, amelyben vagy megpróbálsz valaki más lenni, hogy ragaszkodj a kapcsolathoz, vagy pedig, bár szereted őket, a kapcsolat megtartása érdekében meg kell tagadnod a fejlődésed bizonyos aspektusait.

Inkább arról van szó, hogy megpróbálod megváltoztatni magad, hogy illeszkedj egy kapcsolathoz, ahelyett, hogy egyszerűen csak önmagad lennél, és megnéznéd, mi az, ami végül is képes megfelelni neked.

Ez a hét több olyan pillanatot hozhat, amikor már nincs visszaút, de mivel a retrográd Uránusz célja az, hogy valóban meglásd, mi a valóság és mi nem, a cél végső soron az, hogy változtass. Ezen a héten álljatok ki az igazságotok mellett, és ha ez azt jelenti, hogy egy kapcsolat véget ér vagy átalakul, az csak azt jelenti, hogy az nem a jövőtök része.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X