Bika

Az Uránusz, a hirtelen változások bolygója 2018 óta a te csillagjegyeden halad át, és az életed minden területén, így a romantikus életben is zavart okoz. Az Uránusz minden évben körülbelül öt hónapig hátrál, hogy segítsen mélyebben megérteni, hol van szükséged arra, hogy felszabadulj és elfogadd a változást.

Bár ez a retrográd időszak arra szolgál, hogy segítsen megérteni, hol érzed magad elakadva vagy korlátozva, kihívást jelenthet, hogy ebben az időszakban változtass. E hónap végén az Uránusz egyenesbe fordul, így sok változás és érzés, amit eddig éreztél, végre értelmet nyer.

Az Uránusz a sokk és a félelem bolygójaként ismert. A legmeglepőbb módon jön, és mindent megváltoztat. Augusztus óta valószínűleg sokat gondolkodtál azon, hogy vajon még mindig összhangban vagy-e a kapcsolatoddal, vagy csak kötelességből, vagy attól való félelmedben vagy még mindig ott vagy, hogy mi történne, ha nem lenne.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebb a szerelemben március 27-én, a Hold-Merkúr fényszögének köszönhetően

Amint az Uránusz egyenesbe fordul, és ezeknek a gondolatoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a szívedbe telepedjenek, a változás elkerülhetetlen lesz, ami azt is jelenti, hogy azok az érzések, amelyeket eddig éreztél, hirtelen egy bizonyos irányba fognak mutatni: a szabadság felé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X