Szűz

A szerelemből való kiesés már régen megtörtént. Ez a kapcsolat az a fajta, amelyiknek nincs szüksége ilyen szintű szeretetre? Szükség van arra, hogy „szerelmesek” legyetek ahhoz, hogy ez működjön? A 2023. szeptember 18. és 24. közötti héten rájössz, hogy Neked többre van szükséged, mint a status quo.

Nem csak arról van szó, hogy unatkozol – mert AZ vagy -, hanem arról, hogy a párod annyira érdektelenné vált, hogy bármit is tegyen azért, hogy feldobja azt, ami megmaradt, és kezded úgy érezni, hogy csak neked maradt életed. Pontosan ez az, ami számodra, Szűz jegyű, az üzletet megszakítja.

Azt hitted, hogy egy lelki jellegű „baráti” szerelemmel is boldogulhatsz, de a szeretőből szülővé váltál, és nem akarsz romantikus élettársad szülője lenni – ideje búcsút inteni.

Mérleg

A csontjaidban érzed, és ezen a héten, 2023. szeptember 18-24. között szakítasz a romantikus partnereddel. Egyszerűen már nem vagy szerelmes, és bőven adtál magadnak időt, hogy újra beleszeress, de úgy tűnik, hogy … szó sem lehet róla, Jose. Ez nem fog megtörténni, és még több. Úgy tűnik, nem is érdekli őket, hogy dolgozzanak rajta.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Mivel mindketten úgy érzitek, hogy nem vagytok együtt, mindketten elgondolkodtatok azon, hogy vajon megéri-e ez az egész az időtöket.

A hét előrehaladtával megegyeztek abban, hogy különválnak. Mi értelme próbálkozni, ha egyikőtöket sem érdekli? Már nem vagytok szerelmesek egymásba, és ami téged illet, Mérleg, inkább belevágnál az új életedbe, amit már elkezdtél vizualizálni. Akkor miért nem vetsz véget a dolognak? Nincs okod rá, hogy ne tedd. Sok szerencsét!

Skorpió

Tudtad, hogy ennek a kapcsolatnak vége, mielőtt elkezdődött volna, ami fontos a döntéshozatali képességeid szempontjából. Igen, rögtön beleugrottál, mert jó ötletnek tűnt … akkoriban. Most itt vagy, és a 2023. szeptember 18-24. közötti héten minden jó ötlet elapadt. Ami most maradt neked, az egy olyan kötelezettség, amiben egyik fél sem hisz.

Hé, megesik az ilyesmi.

Mi emberek állandóan ilyeneket csinálunk, és általában a végén nagyon megnehezítjük magunknak a dolgot, amikor eljön a szakítás ideje. Nos, itt a szakítás ideje. A szerelem elmúlt, az érdeklődés a semmibe veszett, és az évszakok változnak. Az évszakok változnak, és te is, Skorpió. Készülj fel az őszre, mert az új romantikus körülményeket hoz neked.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Halak

Határozottan és minden kétséget kizáróan eljutottatok a kapcsolat „elég volt” részéhez, és nem akarjátok ezt tovább vinni. Megpróbáltad, és már nem maradt semmi. Lehet, hogy ez a személy mindig is megmarad neked, de a szenvedély és a vágy, hogy vele legyél, már rég elmúlt, és a szomorú az, hogy ő is ugyanígy érez. Olyan, mintha csak a kötelességből tartottad volna fenn.

A 2023. szeptember 18-24. közötti héten el fogod veszíteni a kedved, Halak, ami azt eredményezi, hogy hivatalosan is véget vetsz neki.

Miért vesztegetnéd az időt? Nem mintha jó érzés lenne meghozni ezt a döntést, de ha nem teszed meg, örökké elhúzódik, és mire észbe kapsz, már idősebb felnőtt leszel, és tele leszel sajnálkozással. Nem te vagy az, aki megtörténik. Tudod, hogy mit kell tenned.

X