Bika

Az Északi Csomópont ezen a héten folyamatosan aktív a te csillagjegyedben, mivel a Kosban lévő Csironnal áll egy vonalban. Ahelyett, hogy ez szakítást vagy szétválást okozna a kapcsolatodban, inkább elmélyíti a köteléket, mivel lehetőséget teremt arra, hogy te és a partnered együtt gyógyuljatok.

Legyen szó akár párkapcsolati tanácsadásról, akár egy közös légzőtanfolyamról, a kötelék elmélyülése egy teljesen újfajta kapcsolatot hoz létre.

Sok változáson mentetek keresztül 2018 óta, amikor az Uránusz először lépett a jegyetekbe, és bár még nem távozott, most ennek a folyamatnak az újjáépítési fázisában vagytok. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy ezt a gyógyító energiát a partnereddel való kapcsolatodra összpontosítsd.

Sok mindennek kell történnie ahhoz, hogy mindkét ember úgy érezze, készen áll arra, hogy mélyebbre menjen, hogy felhagyjon néhány olyan megküzdési mechanizmussal, amellyel a kihívásokat kezelte, vagy hogy biztonságban tartsa magát. Amikor azonban mindketten ott tartanak, hogy foglalkozzanak önmagukkal és a kapcsolatukkal, akkor ez az a hely, ahol a varázslat elkezdődhet a kapcsolaton belül.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Ezen a héten engedjétek meg magatoknak, hogy meglássátok, hogy a dolgok javulhatnak és változhatnak a kapcsolatotokban. Ha egyszer megteremtitek a teret, hogy befogadhassátok, meg fogtok lepődni, hogy valójában mit kaptok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X