Halak

Halak jegyűként a Szűz a te ellentétes csillagjegyed. Ez azt jelenti, hogy bármikor, amikor bolygóenergia van a Szűz földistennő jegyében, az pozitív fejleményeket jelent a szerelmi életedre nézve. Ez az energia tulajdonképpen augusztus végén kezdődött, amikor a Szűz újholdja bekövetkezett, az egészséges szerelmi energia ezen hulláma az, amivel a hónapot kezded.

Röviddel az új hónap kezdete után a Vénusz, a szerelem bolygója belép a Szűz jegyébe, ami nagy lökést ad neked a romantikusan összpontosított energiából. Aztán a vége felé a Merkúr a Retrográd belép a Szűzbe, ami lehetőséget ad arra, hogy lefolytasd a fontos beszélgetéseket a kapcsolatodról és a jövőbeli elkötelezettségekről.

Ebben a hónapban rengeteg romantikus energia vár rád, és őszintén szólva, azok után, amilyenek az elmúlt időszakok voltak, jól jöhet ez neked. Az év folyamán egyre jobban ki tudod fejezni magad, különösen az igényeidet, egészséges határokat építesz be, és azt is tudod, hogy mennyit érsz.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Szeptember elején itt az ideje, hogy próbára tegyétek mindazt, amit tanultatok, hiszen egy kapcsolat kezd kialakulni az életetekben. Ez lehet egy régi szerelem új fejezete, vagy akár egy már meglévő, amely még teljesebbé válik.

Ami azonban a kapcsolatotokban megmutatkozik, az mindannak a terméke lesz, amin keresztülmentetek. Ez azt jelenti, hogy kihívást jelenthet számodra, hogy teljesen elfogadd, hogy ez a fajta szeretet valóban megjelenik, de ez is a cél része, mert nem tudhatod, hogy mit érsz teljesen anélkül, hogy pontosan ezt ne kapnád.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X