Skorpió

Úgy tűnik, a dolgok mindig akkor változnak pozitív irányba, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Az előttünk álló héten nem csak az Uránusz és a Merkúr lép egyenesbe, hanem az újhold is a Vízöntőben. Az Uránusz 2018 óta áll a Bikában, ami a romantikus viszonyokat uraló jegy.

Ez idő alatt életed ezen területének stabilitása és struktúrája átalakul. Az Uránusz minden évben jelentős ideig egyenesbe fordul, ami akadályozza a romantikus életeden belüli növekedést, de ha egyszer egyenesbe kerül, mindig pótolja a hiányt. Mivel az Uránusz ezen a héten a Bika jegyében fordul egyenesbe, számíthatsz néhány meglepő vagy sokkoló pillanatra.

Mivel azonban ez a hét legvégén történik, ez azt is jelentheti, hogy a következő hétre is átragad. Ahogyan az Uránusz a Bikában egyenesbe fordul, a Merkúr is egyenesbe fordul a Bakban, megvilágítva a kommunikációs szektorodat, ahogyan az újhold a Vízöntőben új kezdetet hoz az otthoni életed valamelyik területén. Kérlek, mindenképpen figyeljétek, hogy ez mit hoz bennetek a felismerések, megértések és az igazság tekintetében, majd figyeljétek, mi történik körülöttetek.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

Ez a hét néhány úttörő beszélgetés lehetőségét rejti magában a romantikus kapcsolatodon belül, ami segít elsimítani a nehézségeket és pozitív változásokat hozhat. Ez a családi és otthoni tér javulását is elősegíti, és mindkettőtöknek megadja a szenvedélyt és a stabilitást, amire vágytok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X