Nyilas

Életetek és kapcsolatotok egy másik szakaszába léptek. Ez az energia lágyabb, stabilabb és biztosabb, úgy érzed, hogy végre elkezdted elültetni a gyökereidet oda, ahol a legbőségesebben tudsz majd növekedni. Az energia, amely ebben a hónapban kezdett beszűrődni az életedbe, az év első felében veled marad, és továbbra is inspirálni fog téged.

Miközben a Kos csillagjegy továbbra is az elkötelezettségedre, a családodra és az örömérzetedre összpontosít, ezen a héten az első negyedév Holdja az Ikrekben, az ellenkező jegyedben jár. Az asztrológiában a szemben álló, vagy testvérjegyed a pozitív tulajdonságaidat és emiatt a romantikus kapcsolatodat képviseli.

Az első NegyedHold azt jelképezi, hogy magad mögött hagyod a múltat, és lépéseket teszel a célod következő szakaszának elérése érdekében. Az Ikrekben ez a romantikus kapcsolatodhoz kapcsolódik, amely az asztrológia miatt, mintha átalakuláson menne keresztül.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Az életed ezen új szakaszának része egyszerűen az, hogy megteremtsd az időt és a teret a befogadásához. Bármennyire is szelídebbnek érzed ezt, ez nem jelenti azt, hogy kevésbé elkötelezett. Ez nyilvánvaló lesz, amint a Szaturnusz a Halakba lép; jövő héten az otthonod és a családi életed uralkodója lesz. Szerencsére az élet néha tényleg úgy alakul, ahogy a legkevésbé vártad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X