Halak

A szerelem mindig akkor a legjobb, ha kiegyensúlyozott. A Szűz az ellentétes jegyed, és az, amelyik a romantikus kapcsolataid felett uralkodik. Ő képviseli mindazt, ami te nem vagy, és fordítva. A Szűz és a Halak energiája ma az álmokat és a megvalósításukat segítő valóságot egyaránt képviseli.

Ők jelentik az ént és a lelket, akik képesek eggyé olvadni. Ezen a héten a Vénusz, a szerelem bolygója a Szűzbe lép, és egy adag gyógyító romantikus energiát ad neked a párkapcsolatodhoz, sőt a randevúidhoz is.

A Vénusz felnagyítja, a szerelmet. A partnerséget, a romantikát és azt képviseli, hogy képes vagy megkapni azt, amire a legjobban vágysz. A Vénusz a Szűzben földhözragadt, azt keresi, ami van, ahelyett, hogy belekeveredne abba, ami nincs.

Ezt már olvastad?
Szerdai Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 7.

Hatalmas mennyiségű gyógyító energiát képvisel mind a saját magad, mind a kapcsolatod számára, ami azt jelenti, hogy ha a dolgok mostanában kihívást jelentettek vagy rázósak voltak, akkor ez most javulni fog.

Ez az energia segít elhozni a megbocsátást, a reményt és a szükséges gondolkodást ahhoz, hogy kitaláld, mit kell tenni a kapcsolat javításához.

A Nap szintén a Szűzben jár most, ami a horoszkópodnak ugyanezt a részét érinti. A Nap a külső cselekvést jelenti, így most, hogy a Vénusz és a Nap is az életed e romantikus részén tartózkodik ezen a héten, ez azt jelenti, hogy végre a dolgok kezdenek úgy alakulni, ahogyan mindig is remélted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X