Nyilas

Miután a múlt hét a szerelmet illetően szerencsétlenkedett, ez a hét új lehetőségeket kínál a kapcsolatod fejlesztésére. Az Ikrek teliholdhoz és a Mars retrográd útjának középpontjához kapcsolódó energia, amely szintén az Ikrekben van, a kapcsolatra való fokozott összpontosítás pontja volt.

Ez teret biztosított annak megértéséhez, hogy mi az, amit le kell vetni és el kell engedni, szemben azzal, ami figyelmet és energiát igényel a növekedéshez.

Ezen a héten a Nyilasban járó Nap pozitív együttállást alkot a Vízöntőben járó Szaturnusszal. Ez hihetetlen energiát jelent számodra, hogy új romantikus utat kezdj.

A Nap és a Szaturnusz együtt tisztázza és lezárja a múltat, hogy erőt meríthess egy friss, új kezdethez. Akár egy másik kapcsolat volt az, amelynek véget kellett vetni, akár csak egy régi hiedelem önmagadról vagy a szerelemről, amely súlyt helyezett a döntéseid fölé, ez a hét a szabadságról szól.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

A retrográd Mars még mindig hatással van a kapcsolataidra, de mivel most a fény felé tart, nagyobb tisztánlátás és könnyedség költözik beléd. A Halakban járó Jupiter és Neptunusz mellett, amelyek pozitívan hatnak az elkötelezett párkapcsolatodra és az otthoni életedre, minden az újról szól, ezért fogadd el, és engedd magad előre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X