Halak

2023 egy kivételes asztrológiai csúcsról indul, amikor a Jupiter és a Neptunusz egyaránt a Halak jegyében áll.

A Neptunusz az álmokról és a feltétel nélküli szeretetről szól, míg a Jupiter a szerencse és a bőség bolygója, terjeszkedést hoz létre minden területen, amelyet érint. Ez a nagyobb elszántság fázisába vezet téged, mivel a Jupiter a Kosban aktiválta az értékérzékedet, és azt, hogy mit és persze kit akarsz a leginkább.

Ez adta meg az alaphangot 2023-ra és a Szaturnusz a Vízöntőből a Halakba történő mozgására. A Szaturnusz az idő és a karma uraként ismert, és gyakran kap rossz hírét, hogy ő a zodiákus tanítója.

A Szaturnuszt gyűrűk veszik körül, ami gyakran jelzi a határok megtanulásának szükségességét, amikor ez a bolygó az életed egy adott részén halad keresztül. Bár a Szaturnusz gyakran keményebb leckéket adhat neked, amikor a Halak jegyébe lép, segít eljutni az életed következő szakaszába.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

Bármit is kezdtél el a romantikus kapcsolatodon belül, hamarosan egy új fejezetre változik. Ez elköteleződési energia, és olyan változást jelent majd, amelyből nincs visszaút. A Szaturnusz a Halakban azonban másképp működik, mint más jegyekben, mivel ez a romantikus vízjegy a feltétel nélküli szeretetről és a spiritualitásról szól, így a Szaturnusz ebben az időszakban ezeket az elveket veszi át, maga mögött hagyva a Vízöntő távolságtartását.

Ez az időszak annak az eldöntésére szolgál, hogy végre eldöntsd, milyen típusú kapcsolatra vágysz igazán, és milyen messzire mész el ennek eléréséért. Az előttünk álló év nemcsak több romantikát, hanem nagyobb elkötelezettséget is ígér. Valóban szerelmi életed egy vadonatúj fejezetébe lépsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X