1. Vízöntő

A Vízöntő egy nagyon erős csillagjegy, óriási önbizalommal rendelkezik, így ritka az az ember, aki képes irányítani, befolyásolni őt. A Vízöntőt nem érdeklik a kritikák, főként ha úgy gondolja azokról, hogy teljesen megalapozatlanok. És sokszor gondolja ezt. Függetlenek, szeretik a szabadságot, és szinte mindig a fejük után mennek, a saját stílusukat követik.

2. Kos

A Kos azt csinálja mindig, amit akar, és ha hibázik is, sosem hajlandó beismerni azt. Bárki is bármit tanácsoljon, azt kétkedve fogadja, és szinte sosem hagyja, hogy más irányítsa, más befolyásolja az életét. Ő az, aki az összes csillagjegy közül a legrosszabbul áll az intuícióval, de viszont nagyon nagy az egója és önbizalma. Ami még pozitívum benne, hogy gyakran optimista, nyitott, és szeret barátkozni.


3. Nyilas

A Nyilas csillagjegyű ember mindig a problémák megoldásán töri a fejét, tudja, hogy mi a dolga, imád szabad és független lenni, minden kötelességtől és felelősségtől távol tartja magát. Nem számít ki mit mond, a Nyilas nem hallgat senkire, ő a saját útját járja. Nem tud minden helyzetben alkalmazkodni, gyakran egyedül is jól megvan, és olykor olyan kockázatokat is mer vállalni, amire más gondolni se merne.

4. Szűz

Rendkívül tettre kész, ambíciós, még akkor is, ha ez első ránézésre nem látszik rajta. Ebből kifolyólag sosem engedi, hogy mások befolyásolják, és mindig kitart a célja és elképzelése mellett. Remekül előrelátja a dolgokat. Mindent megtesz a sikerért, és ha hibázik, tudja, hogy miként lehet azon javítani. Nem kér senkitől tanácsot, segítséget, csak rendkívül helyzetekben hajlandó azt megtenni.