A gazdagság, az anyagi sikerek, a munkában és az üzleti életben elért győzelmek a boldogságunk alapját képezik. Az asztrológusok elemezték a csillagok októberi állását, és megmondták, hogy a csillagjegyek közül ki lesz a legszerencsésebb.

Október összes legveszélyesebb napja a hónap végére esik, így az asztrológusoknak a szokásosnál sokkal könnyebb volt elemezniük a jelenlegi helyzetet. A Merkúr már október 3-án kilép a retrográdból, ami kivétel nélkül minden csillagjegy számára megnyitja a pénzügyi kapukat. A szakértők azonban rámutatnak néhány olyan csillagjegyre, amely szerencsésebb lesz, mint mások.

Ikrek

Az Ikrek számára a Merkúr az egyik legfontosabb bolygó. Ez egy nagyon jó hónap lesz az irányváltásra. Az Ikrek kipróbálhatják magukat valami újban. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne féljünk a környezetváltozástól. Üzleti utakra mehetsz, külföldi kollégákkal kommunikálhatsz és tapasztalatokat szerezhetsz. Ehhez nem feltétlenül kell könyveket olvasni vagy továbbképzéseken részt venni. Elég, ha csak figyelmesen meghallgatjuk a bölcsebb emberek tanácsait.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy merészen vall szerelmet március 31-én

Az Ikrek októberben nagy valószínűséggel minden téren átveszik a vezetést. Többet tudnak majd keresni, bölcsebben és hatékonyabban tudják majd elkölteni a pénzüket.

Szűz

A retrográd Merkúr vége szintén zöld utat ad a Szűznek az önfejlesztéshez. Ez a bolygó jelentősen javítja e jegy képviselőinek memóriáját, felgyorsítja a fontos döntések meghozatalát, és lehetővé teszi számukra, hogy kreatívabbak legyenek a megszokott feladatok kezelésében. Október lesz a Szűz mérföldköve és az ősz legfontosabb hónapja pénzügyileg.

Valószínűleg a Szűz képes lesz megtalálni a módját annak, hogy tökéletesen fektesse be a pénzét, hogy ne veszítse el a jövőben. Az asztrológusok szerint októberben e jegy képviselői nyugodtan vásárolhatnak drágán.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X