A 2022-es év mindannyiunk számára nagy kihívásnak és kiszámíthatatlannak bizonyul. Ennek azonban még nincs vége, ezért az asztrológusok elemezték a bolygók csillagokhoz viszonyított helyzetét, hogy kiderítsék, mely csillagjegyeknek van nagyobb esélyük a sikerre, mint másoknak.

Érdemes megjegyezni, hogy az éjszakai égbolton általában kedvezőek a körülmények. Az előrejelzések szerint az év végén mindannyian egy kicsit szerencsésebbek leszünk, de van néhány jegy, amelyik különösen szerencsés lesz. Hogy lépést tartson velük, próbáljon meg pozitív gondolkodásmódot kialakítani.

A retrográd bolygók és tranzitjaik elemzése

A Merkúr 2022-ben csak az utolsó napokban fordul retrográdba. Ez azt jelenti, hogy a pénzügyi szférában stabilitás és viszonylag sok szerencse, valamint új lehetőségek várnak ránk. Ez különösen igaz lesz a Szűzre, az Ikrekre és a Vízöntőre.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

A Vénusz sem mozdul ellenkező irányba 2022 őszén és december végén. Ez azt jelenti, hogy a Bikák, Mérlegek és Halak bőven rendelkeznek majd vitalitással, valamint inspirációval és motivációval. A bolygóátvonulások elemzése azt mutatja, hogy a Vénusz az év későbbi szakaszában pozitívba fordul, mivel december 10-én a Bak jegyébe lép. Ez azt jelenti, hogy sokan közülünk nagy sikerrel érik el céljaikat. Különösen a Bika, a Mérleg és a Halak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X