4 csillagjegy, amelyek a legboldogabbak lesznek az ünnepekre

by intuicio

Bika

A Bika csillagjegynél a Vénusz lesz az asztrológiai térkép nyolcadik házában az ünnepek alatt, a diagram ezen része szabályozza az intimitást és a partnerrel való egyesülést.
Nagyon boldognak és vonzónak érzi magát, és mély kapcsolatokat tud majd kialakítani, nagy esélyekkel a jövőre nézve. Legalább addig hagyja el a hálószobát, hogy boldog új évet kívánjon családtagjainak.


Szeretet

Az ünnepek alatt az Oroszlánoknál a Vénusz az ötödik házban lesz, az öröm, kreativitás és igazi szerelem megtalálásának házában.
Ha egyedülálló vagy, a Vénusz hatására december 15. és január 8. között garantálja hogy felfigyelnek rád, és te választhatod ki a legkívánatosabb partnert.
Ha már stabil kapcsolatban vagy, a Vénusz ezen szakasza több romantikát és szórakozást hoz a kapcsolatodba.

Mérleg

Ha a Mérleg csillagjegyben születtél, készülj fel arra, hogy az ünnepek előtt ajándékot kapsz az Univerzumból. A Jupiter és a Szaturnusz közvetlenül az ünnepek előtt lép be a romantika, a kreativitás és a szeretet ötödik házába, december 21-én nagy és ritka találkozót tartanak.
Ez egy fordulópont lesz a szerelem megtalálásában, a több intimitás megszerzésében és az életed élvezetében.


Nyilas

Az ünnepek alatt nem okoz gondot a partner vonzása. Vonzódása december közepétől január elejéig lesz a legintenzívebb. Ezenkívül december 29-én a Rákban a telihold megvilágítja a szerelem és az intimitás nyolcadik házát.
Az újév napjaiban szerencsés lesz a lélektársával való kapcsolat.

X