4 csillagjegy, amelyre a Szeptember közepén jelentős pénzügyi siker vár

Szeptemberben telihold és újhold lesz a horoszkóp pénzügyi szektoraiban, ami 4 csillagjegy képviselőire lesz pozitív hatással.

Így szeptember 10-én a Halakban járó telihold a Vízöntőket és az Oroszlánokat “segíti” – képesek lesznek a megfelelő döntéseket meghozni a pénzügyi befektetésekkel kapcsolatban, örökséget kapnak, és a tőkéjüket is finanszírozzák. Szeptember 25-én pedig újhold lesz a Mérlegben, ami új szakaszba lép a Szűz és a Halak jövedelmében és pénzügyi befektetéseiben.

E csillagjegyek képviselői új munkahelyet találhatnak, vagy célzott családi költségvetés-tervezésben vehetnek részt.

Vízöntő

A Halak jegyében álló telihold a családi jövedelemmel kapcsolatos ágazatodban zajlik: sikeres befektetést eszközölhetsz, vagy örökséget kaphatsz. E jegy néhány képviselője döntést hoz egy jelzáloghitelről, kölcsönről vagy adósságlezárásról. Valószínűleg a partnered jövedelmében is változások következnek be (fizetésemelés, nagy jövedelem).

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Oroszlán

A Halakban járó telihold hatására pozitív választ kaphatsz a fizetésemeléssel kapcsolatos megkeresésedre, vagy dönthetsz úgy, hogy változtatsz a pénzkeresésed módján. Nagy pénzügyi ajándékot is kapsz.

Szűz

Az újhold a Mérlegben új lehetőséget hoz a jövedelmed növelésére: jelentősen megemelik a fizetésedet, vagy egy új projekt keretében kezdesz el pénzt keresni.

Halak

Az Újhold a Mérlegben támogatást hoz, vagy olyan döntést hozol egy jelzáloghitellel/hitellel kapcsolatban, amelyet már régóta halogatsz és fontolgatsz. Egy új sikeres pénzügyi befektetést is eszközölhetsz.

Talán ezek is érdekelhetnek