Ikrek

A Merkúr retrográd mozgása a következő hetekben nem hoz vissza egy közvetlen exet az Ikrek életébe. De azért mégis szerepel ezen a listán, mert a Vénusz átvonul az Ikrekben és a retrográd közepén az átvonuló Hold egy időre a Vénuszhoz fog kapcsolódni, így egy „exet” hoz vissza egy korábbi életből a jelenlegi életedbe. (A kísérteties faktor most válik igazán valóságossá!)

Természetesen ez a kapcsolat a retrográd Merkúr félfényszögének árnyékában áll. Ezért bárki is lépjen az Ikrek életébe, befejezetlen ügyei vannak vele, és a történelem megismétli önmagát anélkül, hogy mindketten észrevennék, amíg nem tudják rendezni a dolgokat. Egyeseknél ezt a volt szeretőt a feleség/férj javára hagyták el. Vagy éppen fordítva.

Valaki másnak is lesz visszatérése,számodra, kedves Ikrek. De ez a személy nem számít exnek, hiszen soha nem volt párkapcsolatban veled. Ő csak távolról volt belédzúgva. Néhány kiválasztott esetben ez a személy a közösségi médiában követett téged. De gondoskodott róla, hogy a hátborzongató viselkedését elrejtse.

Ez a személy továbbra is dönthet úgy, hogy nem lép kapcsolatba veled, vagy nem adja tudtodra a jelenlétét, de lebegni fog feletted.

Kapcsolódó:

Ezt már olvastad?
6 feltétel, aminek teljesülnie kell ahhoz, hogy barátok lehessetek az exeddel

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X