Mérleg

Megérdemled a boldogságot. Megérdemled, hogy átöleld a szerelmed anélkül, hogy félelmek vagy sebek állnák útját annak, hogy megkapd azt, amire oly mélyen vágysz. Ennek megtapasztalása volt a munkád az elmúlt néhány évben. Fedezd fel azokat a sebeket, amelyek a hiány és a káosz körforgásában tartottak téged, és hozz gyógyulást ezekhez, hogy olyan új döntéseket hozhass magad számára, amelyek összhangban vannak azzal, amit valóban akarsz.

Az idei év eleje fontos volt számodra, mivel láthattad, hogy elmélyülnek a kapcsolataid, sőt új lehetőségek is érkeznek. Elindultál azon a rögös úton, hogy elhidd, hogy a szerelem másképp is lehet, és hogy talán megkaphatod azt, amiről mindig is álmodtál. Ez azonban nem egyirányú utca, sőt, nem is olyan helyzet, amely gyorsan megvalósulhat. Ehelyett ez talán olyan mint amikor táncra perdülsz és táncolsz.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Vannak csodálatos, jó pillanataid, csak hogy aztán kérdések vagy kétségek kövessék őket. Óriási lépést teszel előre, és megkérdőjelezed, hogy az érzéseid valódiak-e. A gyógyulás és a szerelem hatalmas jelentőségű lehetősége azonban az előtted álló héten következik be, amikor az újholdas napfogyatkozás megvilágítja a romantikus életedet. Az újholdak újrakezdést hoznak. A Kosban ez a bátorság, hogy elkezdj valamit, lapozz, és ragadd meg a múltad által teremtett jelent.

Ez az újholdas napfogyatkozás abban is segít, hogy véget vess a kétkedésnek és az önszabotáló gondolatoknak, amelyek megakadályozzák, hogy teljes mértékben befektess a kapcsolatodba. Ne aggódj amiatt, hogy elrontasz valamit. Ez az utolsó dolog, amit megtehetsz, ne feledd, hogy megérdemled ezt. Megérdemled a boldogságot és azt, hogy végre megengedd magadnak, hogy megkapd azt, amire mindig is szükséged volt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X