4 csillagjegy kapcsolata megerősödik a március 27. és április 2. közötti héten

Rák

Itt az ideje, hogy hallgass az intuíciódra, és felismerd, hogy nem kell választanod a szeretett kapcsolatod és a belső szenvedélyeid és vágyaid között, hogy többet érj el az életben. A Mars nemrég fejezte be az Ikrekben töltött idejét, ami segít felfedezni rejtett szenvedélyeidet és vágyaidat, mivel a tudattalan tizenkettedik házadban uralkodik.

Most, hogy a csillagjegyedbe költözött, képesebbnek fogod érezni magad arra, hogy tiszteld ezt a korábban rejtett részedet. A Rák első házadban a Mars cselekvést és motivációt hoz a hiedelmeid, szükségleteid és vágyaid tiszteletére, amelyekre életednek ebben az értékes időszakában összpontosítani fogsz.

Ezen a héten a Rákban járó Mars megnyugtató trigont alkot a Halakban járó Szaturnusszal, ami segít megérteni és belátni, hogy mindkettőt megkaphatod. Kibővítheted az életedet, többet vállalhatsz autentikus természetedből, és mégis képes lehetsz fejlődni a kapcsolatodban, mivel a Plútó a Vízöntőben aktiválja az intimitás nyolcadik házát.

Miután a Plútó a hetedik házadban uralkodik, sokkal inkább képes vagy megérteni, hogy mi az, amire szükséged van egy romantikus kapcsolattól. Ennek és az első házad aktiválódásának köszönhetően valóban abban a helyzetben vagy, hogy gyógyulást és növekedést hozhatsz a kapcsolatodba. Nagy váltás történik, amikor rájössz, hogy a partnered is fejlődni akar, és együtt olyan kapcsolatot hozhattok létre, amely minden eddigi álmodat felülmúlja.

Halak

A Rák uralkodik az ötödik házadban, amely az élvezetekkel, az örömmel, a kreativitással, a házassággal és a gyermekekkel kapcsolatos témákat szabályozza. Ahogy a Mars beköltözött ebbe a fontos szektorba, sok kérdésed, amely a család negyedik házában, az Ikrek által uralt Ikrekben felmerült, választ és tisztázást nyer. Néha, Halak, bár született romantikus vagy, elfelejted, hogy az élet soha nem fog a szerelemről alkotott ideálod szerint alakulni, hanem szándékosan, választásból kell felépíteni.

A Mars az Ikrekben már megmutatta ezt neked, de most, hogy a Rákba lépett, jobban fogod érezni magad a kapcsolatod valóságában. Arra is összpontosítasz, hogy az örömöt az életedben magadévá tedd, így bármi, ami ezt ellopja tőled, vagy veszélyezteti, hogy egyszerűen csak élvezd a kapcsolatodat és a szerelmet, többé nem lesz elfogadható.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Egyre inkább uralni kezded a gondolataidat, ahogy a Szaturnusz a Halak első házában helyezkedik el a következő néhány évben, ami egyszerre hozza el az álmok beteljesülését és a kapcsolatok és a szerelem reálisabb szemléletét. Ezen a héten, amikor a Mars a Rákban és a Szaturnusz a Halakban harmonikus trigont alkot, sokkal inkább képes vagy megteremteni és elfogadni a kapcsolatodat és az életedet, ahelyett, hogy azt kívánnád, bárcsak másképp lenne.

Arra kell összpontosítanod, hogy miért választottad ezeket a kapcsolatokat, szemben azokkal a kihívásokkal, amelyek mindig is a szerelem részei lesznek. Az első negyedéves Hold a Rákban szintén segíti ezt a folyamatot, mivel a korlátozások hirtelen jelentéktelennek tűnnek, és magabiztosabban léphetsz a teljes öröm helyére.

Mérleg

A Jupiter Kosban és a közelmúltban a Kosban álló Stelliummal nem meglepő, hogy a romantikus életedben bővülést és szerencsét tapasztalsz, de ez a hét valami különlegeset kínál. Jól benne vagy a Kos újholdak közötti egy hónapos energetikai portálban, ami azt jelenti, hogy most is új kezdeteket keresel és ragadsz meg magad körül. A Kos a testvérjegyed és a hetedik, párkapcsolatokkal foglalkozó házad uralkodója.

Tehát ez az időszak arra való, hogy elfogadj mindent, ami az utadba kerül, bízva abban, hogy ha lehetőségként érkezik, az azért is van, mert neked kell megragadnod. Fontos része ennek az utazásnak, hogy 15 év után a Plútó most hagyta el az otthon és a család negyedik házát, amelyet a Bak ural, és lépett be az ötödikbe, amelyet a Vízöntő ural. Az ötödik házad a házasságot, az örömöt, a gyönyört, sőt a gyerekeket is jelképezi.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ahogy ez az új hullám lecsendesedik fölötted, magabiztosabban fogod érezni magad az életedben megnyilvánuló jóban, anélkül, hogy aggódnál, hogy ez valahogy véget ér vagy elveszik tőled. Ezen a héten a szenvedély mély érzése lesz úrrá rajtad, amikor a Rákban járó Mars aktiválja az ötödik házadat a szintén ugyanebben a jegyben járó első negyedholddal együtt.

Az első negyedholdak a kihívások leküzdéséről szólnak, hogy jobban megvalósíthassátok vágyaitokat. Néha ezek önmagadban is léteznek, és amint ezt belátod, végre megengeded magadnak, hogy megkapd a szeretetet, amelyre mindig is szükséged volt.

Nyilas

A Jupiter és a Merkúr a Kosban az ötödik házadat aktiválva valóban a terjeszkedés és a bőség felé irányítanak a családi életedben. Az ötödik házad az öröm, az élvezet, a házasság és a gyermekek felett uralkodik, és most azokra a beszélgetésekre és cselekvésekre fogsz összpontosítani, amelyek segítenek neked ebben. Ugyanakkor a Szaturnusz most lépett a Halak jegyébe, az otthon és a család negyedik házának uralkodójába.

A Szaturnusz segít nagyobb boldogságot és beteljesülést találni, míg a Mars, amely most az első negyedévben járó Holddal együtt a nyolcadik házadban tartózkodik, az átalakulás és az intimitás témáit aktiválja.

Ez egy erőteljes hét számodra, hogy elfogadd, ahol az életedben tartasz, és ne halogasd a jót holnapra. A dolgok sosem lesznek tökéletesek, és miközben a Vízöntőben járó Plútó a harmadik házadban az igazság keresésére indít, arra is ügyelned kell, hogy ne keress folyamatosan más válaszokat. Tudod, hogy milyen kapcsolatra vagy hivatott, és mi az, ami valóban összhangban van az életeddel és az autentikus éneddel.

Minél jobban tudod ezt önmaga számára ezen a héten igazolni, annál inkább képes leszel leküzdeni a meglévő akadályokat, hogy a kapcsolatod egy teljesebb és hitelesebb fejezetébe léphess.

X