Halak

Egy kapcsolatban a szerelem csak egy része annak, ami ahhoz kell, hogy működjön. A többi ahhoz tartozik, hogy te és partnered hogyan jelentek meg egymás számára minden nap, és hogyan hoztok meg olyan döntéseket, amelyek ápolják és támogatják kapcsolatotokat.

Míg te hajlamos vagy a szerelmi életedet a romantikus, rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélni, a Szaturnusz a jelenlegi Halak útján segít meglátni neked a kapcsolatod valóságát. Megtanulod, hogy elkötelezd magad amellett, amit valóban támogatónak érzel, ahelyett, hogy a kitalált forgatókönyvekhez ragaszkodnál. A Szaturnusz befolyása segít komolyabb megközelítést alkalmazni, ami előnyös lesz számodra, mivel Juno, a házasság és az elköteleződés istennője ezen a héten belép az Ikrekbe. Juno komolyan veszi a szerelmet, ahogyan a Szaturnusz is mindent, és együtt segíthetnek abban, hogy romantikus ideáljaidat egészséges, tartós kapcsolattá alakítsd át.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Bár hajlamos lehetsz az intenzív, alkalmi vagy egyoldalú kapcsolatok felé vonzódni, legbelül mégis békés és beteljesítő szerelemre vágysz. Ez a hét lehetőséget ad arra, hogy komoly beszélgetéseket folytass a partnereddel, amelyek mélyebb elköteleződéshez vezethetnek. Ne feledd, a szerelem még jobb lehet, ha valódi és tartós, nem pedig csak múló álom.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X