Bak

Ezen a héten nem csak a Plútó új energiájába helyezkedsz bele, mivel a Plútó most először lép ki a jegyedből, de az első negyedév Holdja is a Rák polarizáló jegyedben történik. A Plútó 2008 óta a Bakban tartózkodik, és bár a múlt hét végén a Vízöntőbe lépett, elmerülsz abban a szabadságban, amely abból fakad, hogy pontosan tudod, ki vagy és mit akarsz. Jelenleg rendkívül gyakori, hogy a  Bakok számára a kapcsolatuk befejezésén vagy drámai átmenetén mennek keresztül, különösen akkor, ha a kapcsolatnak jelentős mérföldköveket ért el, amikor ez az új szakasz kezdődött.

Ez azért van, mert a Plútó a csillagjegyedben azon dolgozik, hogy lebontsa azokat a hiedelmeket, amelyek már nem vagy soha nem rezonáltak igazán, és amikor ez megtörténik, gyakran elkerülhetetlenül megváltozik a romantikus kapcsolatod.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

A Rákban járó első negyedévi Holddal együtt, amely aktiválja a hetedik házadat, a kapcsolataidat, késztetést fogsz érezni arra, hogy áttörj minden olyan korlátozást, amellyel úgy érzed, hogy az igazi szenvedélyedet követheted. Ez annak köszönhető, hogy a Mars, amely most szintén a Rákban tartózkodik, egységet alkot a Szaturnusszal a Halakban, ami megállíthatatlan erőt teremt abban, hogy arra haladj, amit és akit neked szántak – és távolodj attól, amit nem.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X