Skorpió

Kedves Skorpió, készülj fel arra, hogy május 15. és 21. között fellendül a romantikus életed. Lehet, hogy az utóbbi időben úgy érezted, nem vagy szinkronban a partnereddel, mivel a Merkúr a Bika jegyében retrográd volt, de ez hamarosan megváltozik. Itt az ideje, hogy a kommunikációs készségetekre összpontosítsatok, és egymás igényeire hangolódjatok. Ha ezt megteszitek, észrevehetitek, hogy a beszélgetéseitek tartalmasabbak és teljesebbek lesznek, elmélyítve a kapcsolatotokat.

A szerelem a levegőben van a szinglik számára, és az univerzum összeesküvést sző, hogy összehozza önöket egy különleges személlyel. Tartsátok nyitva a szíveteket és az elméteket befogadónak, mert lehet, hogy éppen most találkoztok valakivel, aki igazi isteni kapcsolatot jelent számotokra. Ismerkedjetek meg vele alaposan, és győződjetek meg róla, hogy egy hullámhosszon vagytok, mielőtt valami túl komoly dologba merülnétek. Ne feledd, soha nem kell siettetned azt, ami neked van szánva.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Ez a hét a kapcsolataid megerősítéséről és az intimitás kiépítéséről szól egy elkötelezett kapcsolatban vagy a szerelem utáni hajszában. Azzal, hogy hűségesek vagytok magatokhoz és őszinték a környezetetekkel, mélyebb kapcsolatot és tartalmasabb kapcsolatot teremthettek. Bízz az univerzumban, és hagyd, hogy a szíved vezessen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X