Kos

El fog jönni a csodálatos új kezdet, de előbb meg kell ragadnod a lehetőségeket, amelyeket az univerzum ad neked az önfejlesztésre. Most éppen arra kapsz útmutatást, hogy hangolódj vissza önmagadba, és rakd össze azokat a darabokat, amelyeket korábban elhagytál. De ahhoz, hogy ezt olyan módon tehesd, ami örökre megváltoztatja az életedet, át kell értékelned a romantikus kapcsolatodat. A legtöbb esetben ezt a kapcsolatot változatos okokból kötötted, ez a kapcsolat vagy akár érzelmi kötelék. Ehelyett sokaknál lehetett az is, hogy bekövetkezett egy terhesség, úgy éreztétek, hogy megállt a zene, és csak ti ketten maradtatok talpon, vagy akár az is, hogy egyszerűen túl régóta voltatok együtt ahhoz, hogy szakítsatok, és a házasság tűnt a következő lépésnek. Lehet, hogy nem is házassági helyzetről van szó, hanem akár csak egy olyan elköteleződésről, amelyet nem érzelmi, hanem logikai okokból tettél.

Amióta a Jupiter először lépett a csillagjegyedbe, arra ösztönöz, hogy tágítsd ki a jelenlegi korlátaidat, hogy ezt megtehesd, bár fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy mi az, amit akarsz, szemben azzal, amit tenned kellene. Amikor a bolygók energiájának koncentrált összegyűjtése van a Napjegyedben, az azt jelenti, hogy arra kérnek, hogy jobban reflektálj önmagadra. Ez magában foglalja a meggyőződéseidet, a vágyaidat és még az életedre vonatkozó álmaidat is. Az előttünk álló héten két egymás utáni újhold közül az elsőt a Kos jegyedben fogod látni. Ezáltal egy olyan portálhatást hoz létre, amely e hét 21-i újholddal nyílik meg, és az április 20-i második Kos újholddal zárul. Hangsúlyozza a sorsdöntő utolsó fokot is, amely minden jegyben létezik, és amely ebben a hónapban döntő fontosságúvá válik. A sorsdöntő utolsó fok a végeket és a hatalmas átalakulásokat jelképezi az életedben. Tudjtátok, hogy ez az idő eljön, csak most jött el az ideje, hogy elfogadjátok.

Ikrek

Nemcsak a Mars költözik végre a Rákba ezen a héten, miután az elmúlt hét hónapot a te csillagjegyedben töltötte, hanem a Bakban járó Plútó is épp most fejezi be a nyolcadik házában töltött idejét. A nyolcadik ház a születési horoszkópodban a halált, az újjászületést, az átalakulást, az intimitást és még a pénzügyeket is jelképezi. Ez idő alatt felfedezted az élet rejtett aspektusait, vagy akár olyanokat is, amelyek korábban ismeretlenek voltak számodra, mint például az asztrológia, az okkult gyakorlatok vagy akár az intim kifejezéssel kapcsolatosak. De a gyógyulás ideje is volt ez, ami a romantikus életedben vagy szakításhoz, vagy egyesüléshez, vagy akár mindkettőből egy kicsihez vezetett. Mivel a Plútó most lezárul, itt az ideje, mielőtt a következő évben oda-vissza táncolna, megszilárdítva a következő fejezet leckéit és fókuszát, ez a te heted, hogy benyújtsd a szabadságodról szóló nyilatkozatodat – ami számodra magában foglal valakit, akitől a szabadságodat nyilvánítod.

Amíg a Mars az Ikrekben járt, kevésbé voltál magabiztos a szavaiddal és a döntéseiddel kapcsolatban. Az volt a célod, hogy segíts szünetet tartani és másképp megközelíteni az életed nagy döntéseit, de eközben az elmúlt hét hónapban úgy érezted, hogy egyáltalán nem tudtál előrelépni. Most, amikor a Mars a Rákba lép, és elhozza a második házadhoz kapcsolódó értéktémákat, a pénzügyekre és azokra a kapcsolatokra fogsz összpontosítani, amelyek valóban értéket adnak az életedhez. Ráadásul, mivel a Szaturnusz nemrég költözött a karrier házadba, a következő néhány évben a legtöbb energiád és fókuszod ide fog összpontosulni. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz idő a szerelemre, csak azt, hogy most talán az önmagadra, az érdeklődési körödre és a karrieredre való összpontosítás lesz a legfontosabb.

Rák

Az előttünk álló hét, sőt hónapok során fontos, hogy tudatában legyünk annak, hogy úgy érezzük, együtt teremtjük-e az életünket az univerzummal, vagy ellenállunk az általa hozott változásoknak. A Plútó 2008 óta a Bakban tartózkodik; ezen a héten tölts el egy kis időt azzal, hogy elgondolkozol azon, mi kezdődött vagy mi zajlott 2007-2009 között. Bár a Plútó hatása a romantikus fejezetekre bárki számára érzékelhető, mivel a Bak a te polarizáló jegyed és a hetedik házad uralkodója a kapcsolatok terén, nálad ez még intenzívebb. Romantikus életed e Plútó-fejezetben egy olyan kapcsolat létrejöttén és mostani szétválásán mentél keresztül, amely inkább kötelezettségeket és hagyományokat tartott fenn, mintsem hogy tiszteletben tartotta volna az igazságodat vagy az érzéseidet. A Bak utolsó fokán játszó Plútó ezen a héten, ahogy a Vízöntőbe lép, sok kapcsolatnak, sőt néhány helyzetkapcsolatnak is véget vet. Keressétek meg, hogy mi az, ami elmegy, és próbáljátok megtestesíteni azokat a leckéket, amelyek az önmagatokra való összpontosításra és törődésre vonatkoznak, hogy ne próbáljatok meg ragaszkodni valamihez, amit már kinőttetek.

Ez a kapcsolati vagy romantikus fázisból való kilépésnek a szakasza csak 2024 novemberében fejeződik be, miután a Plútó hivatalosan is a Vízöntőbe lép 2043-ig. De ekkor kezdődik, és bár nem tudod megakadályozni, hogy valami megtörténjen, aminek meg kell történnie, az ellenállás az univerzummal való együttteremtéssel szemben mindent megváltoztat. Ugyanakkor a Rák csillagjegyedbe lépő Mars sokkal magabiztosabbá tehet téged abban a tekintetben, hogy kiállsz magadért, kiállsz az igazságod mellett, és valóban nem vagy többé puhány. Ne hagyd, hogy bárki megmondja neked, ki vagy, vagy mit érdemelsz életednek ebben a fejezetében – kiérdemelted a jogot, hogy megírd a saját szabályaidat.

Szűz

Ahogy a Plútó átlép a Bakból a Vízöntőbe, az öröm és az elkötelezettség megítélése köré szerveződik néhány fontos lecke. A Bak az ötödik házad uralkodója, amely olyan témákat érint, mint az öröm, a kreativitás és a házasság. A Plútó azonban az alvilág ura, az átalakulás bolygója, így az ötödik házban azon dolgozik, hogy kitaláld, mire van szükséged az élettől ahhoz, hogy a leginkább kiteljesedettnek érezd magad. Lehet, hogy kreatívan szétfeszítetted magad, és jobban beazonosítottad, hogy mire van szükséged egy romantikus elköteleződéstől, ahelyett, hogy azt gondoltad volna, hogy mások tervét kell követned.

Most, hogy ez a folyamat lezárul, talán több energiát érzel abban is, hogy felvállald és végigcsináld azt, amiről most már tudod, hogy meg akarod teremteni. Ugyanakkor az újhold a Kosban megvilágítja a nyolcadik házadat, vagyis a születési horoszkópod azon szektorát, amely az intimitás, az átalakulás,a pénzügyek és a hamvaiból feltámadni képes főnix energiáját szabályozza. Ez az a terület, amely a következő hónapban nagy hangsúlyt kap, egészen az április végi második Kos újholdig. Figyeljetek arra, hogy mi merül fel ebben a hónapban abból a szempontból, hogy hová vezet benneteket az újrakezdés, és ne féljetek félelemből elengedni valamit; túl messze vagytok még a bensőtől. Az, hogy esetleg sokáig hibáztál, nem jelenti azt, hogy folytatnod is kell.

X