Bika

Tényleg nem akarsz kimaradni a szerelemből, sőt, egy egész világot építettél arra a gondolatra, hogy a szerető, akit találtál, lesz az a személy, akivel az életed hátralévő részét le fogod élni. A probléma csak az, hogy már annyi időt töltöttél vele, és most a… vereség jeleit mutatja. Olyan, mintha az a személy, akibe eddig szerelmes voltál, most a szemed láttára válna bénává. Hol van az energiája, a lendülete?

Régebben mindenért izgatottnak érezted magad, most pedig csak pacalozol, mintha csak arra várnál, hogy az óra lejárjon. A Merkúrral szemben álló Hold sötét varázslattal dolgozik a kapcsolatodon, és minél jobban nyomja, annál inkább sajnálkozva kezded érezni, hogy egyre inkább veszítitek a lendületet. Nem tudod, hogy ki tudod-e húzni ezt a kapcsolatot az árokból, és azt sem tudod, hogy egyáltalán akarod-e ezt a munkát.

Rák

Ezen a héten meg akarod majd verni magadat, mert látod, hogy jön, és nem néz ki jól: kiesel a szerelemből, és nem látod magadat visszatérni. Te akartad ezt, Rák. Te akartad azt a személyt, akivel most kapcsolatban vagy, és nem csak azt, hanem nagy terveid voltak azzal, hogy a jövőben együtt vadul és szabadon szaladgálhattok. Ó, a fantáziák és a gyönyörű képek, amik a fejedben éltek, és aztán mindez túlságosan is valóságosnak tűnt számodra.

Ezen a héten úgy tekintesz a partneredre, mint aki valójában nem is olyan, mint amilyennek gondoltad, és igen, ítélkezel, de hát ez a te életed, és ha te vagy a bíró, akkor ez így megy. A Hold négyzet Mars tranzitja alatt aktívan ellenezni fogod, hogy kapcsolatban legyél ezzel a személlyel, mivel megbékélsz a valósággal, hogy már nem vagy szerelmes belé.

Szűz

Lehet, hogy még nem tartasz ott, hogy bárkit is kidobj, de biztosan ott tartasz, hogy felismered, hogy egyszerűen NEM vagy szerelmes abba a személybe, akinek elkötelezted az életed. Igen, végig vitted az utat, és még sejtetted is, hogy valami ilyesmi fog történni… és megtörtént. Hivatalosan is szerelmes lettél a párodba. A Hold négyzete Plútó alatt a nyelvedbe kell harapnod, mielőtt elmondanád neki, hogy mit érzel, de kísértésbe esel.

Te és a párod nem mindig jöttök ki egymással, de te bíztál abban, hogy a szerelem mindig is megvolt. És bizonyos értelemben még mindig az, de a „szerelmes” rész már sehol sincs. Az izgalom elmúlt, Szűz, de a kapcsolat megmaradt. Mi a teendő? A türelem messzire vezet, és persze tudjuk, hogy neked ebből semmi sincs. Tarts ki! A romantikamentes szerelem még mindig elérhető számodra.

Nyilas

A május 29. és június 4. közötti héten a jó öreg hidegségedre fogsz támaszkodni, és ez nem azt jelenti, hogy hideg ember vagy, de képes vagy „kikapcsolni”, ha kell, és ezen a héten szükséged lesz rá, mert tudsz valamit, amit a partnered nem tud: már nem vagy szerelmes belé. Igen, megtörtént, és a szíved mélyén tudod, hogy nem kaphatod vissza. Véget vetsz a dolognak, vagy folytatod, mintha semmi sem változott volna?

Lehet, hogy folytatni akarod, de téged, Sag, ismerve valószínűleg apátiába sodródsz, és passzív-agresszív módon véget vetsz a kapcsolatnak. Túl sok ellentétes tranzit zajlik ezen a héten ahhoz, hogy „felszívd magad”. Kiestél a szerelemből, és a többi csillagjeggyel ellentétben valószínűleg nagyon nehéz lesz veled bánni, amíg újra szabad leszel.

X