Oroszlán

Ez a hónap aktív lesz számodra, még akkor is, ha vársz valamire. Az augusztus a Vízöntőben, a veled szemben álló csillagjegyedben, valamint a párkapcsolati és szerelmi szektorod uralkodójában álló teliholddal kezdődik. Ez rávilágít valaminek a körbeérésére, és bár sokan attól tartanak, hogy ez egy kapcsolat végét jelenti, általában egy bizonyos szakasz vagy ciklus ér véget benne, hogy valami más kezdődhessen. Gondolkodjatok el január végén, amikor a Vízöntő újhold emelkedett az égen, hogy segítsen megérteni és jobban megértsétek, mi fog most felmerülni. A különbség az, hogy mit tanultál azóta, és hogy készen állsz-e arra, hogy belépj a magasabb énedbe.

A Vénusz 2023 augusztusában továbbra is retrográd módon halad át az Oroszlán jegyeden, és csak 2023. szeptember 3-án fordul egyenesbe, majd az árnyék utáni szakaszán halad át, amíg megszabadulsz minden korlátozástól. Bármennyire is kiemelkednek a kihívások ebben az időszakban, hihetetlen előnyökkel is jár. Gondolkodj el azon, hogyan jelensz meg a szerelemben és a párkapcsolatban, és hogy valóban önmagadat adod-e. Az is szóba jöhet, hogy megtanulod mélyebben szeretni magad, hogy nyitott szívvel fogadhasd a vágyott kapcsolatot. Légy türelmes ezzel a folyamattal. Tudod, hogy ezzel megalapozod a jövőbeli boldogságot.

A hónap végén a Halak telihold aktiválja az intimitás és az átalakulás szektorát, mivel segít átvenni a tanultakat, és drámai változásokat hoz. A Szűzben retrográd útját megkezdő Merkúrral kombinálva ez egyben azt a leckét is jelentheti, hogy ha egyszer elfogadod valódi énedet, és méltónak érzed magad a szeretetre, amit keresel, akkor könnyedén magadhoz vonzod azt. Maradj nyitott arra, hogy a dolgok másképp alakulnak ebben a hónapban, mint amire számítottál, és fogadd el az utazást; kétségtelenül felnyitja majd a szemed.

Kos

Már mindent tudsz, amit kell. Csak egészséges feldolgozás kérdése, hogy úgy érezd, képes vagy változtatni. 2023 augusztusában sok minden történik a horoszkópodban, a Vízöntő teliholdtól kezdve azonosságtudatod és társasági életed megvilágításán át a retrográd Vénuszig, amely az elkötelezett kapcsolatoddal kapcsolatos kiválóbb reflexióra ösztönöz. Elágazol, és rájössz, hogy ahol a romantikus életedben vagy, az nem az, ahol maradnod kell. Mint a legtöbb retrográd időszakban, ezt sem lehet elsietni. Rengeteg felejthetetlen pillanata lesz a kapcsolódásnak. Mégis, úgy érzed, hogy ez egy alapvető téma, hogy késleltesd a kielégülést, amíg biztos lehetsz benne, hogy ezúttal másképp csinálod a dolgokat.

A 2023 augusztusában a késleltetéshez tartozik, hogy a hónap végén a Halakban járó telihold a horoszkópod legmélyebb részébe esik, és valószínűleg tudatosítja benned, hogy minden pontot összekapcsolsz, és magabiztosabban érzed magad, hogy végre továbblépj. Itt az alkalom, hogy a tudást és a megértést beépítsd a kapcsolatok egészségesebb módjaiba, amelyeket a Szűzben járó Merkúr retrográd mozgása kínál neked. Nem elég, hogy vonzódsz valakihez, hanem lépéseket is kell tenned, hogy másképp mozdulj el.

Itt az ideje, hogy magad mögött hagyd azt, aki voltál, hogy beléphess abba, akinek lenned kell, ami azt jelenti, hogy ne siess, késleltesd a kielégülést és építs egészséges romantikus kapcsolatot. Amin most éppen dolgozol, az lehet valami, ami nemcsak hosszú távú, hanem hihetetlenül kielégítő is. Teret kell teremtened az életedben, hogy kivirágozhasson – és nem szabad siettetned a folyamatot. Ami neked van szánva, az soha nem veszhet el? Néha lassan kell haladnod, hogy meg tudd adni neki azt a törődést, amire szüksége van ahhoz, hogy örökké tápláljon téged.

Szűz

2023 augusztusát a legtöbbeknél intenzívebbnek érezheted, mert a Vénusz retrográd mozgása az Oroszlánban mindent felkavart, amit eddig nem tudtál, vagy amit nem akartál tudomásul venni. A horoszkópodnak ebben a részében nemcsak a titkok kerülnek napvilágra, hanem az igazság mindenről és mindenkiről. Ez nyomasztónak tűnhet, hiszen most, hogy lehullott a függöny és láthatod, elgondolkodhatsz azon, hogy kivel vagy kivel voltál kapcsolatban. Ez azonban nem csak kellemetlen hír. Ahhoz, hogy javítsd a kapcsolatodat, először is tudnod kell, hogy mivel dolgozol valójában, és bár időnként nem akarsz foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyek elhomályosítják a tökéletes elképzelésedet arról, hogy mi is a szerelem, ez az egyetlen módja annak is, hogy fejlődj és valóban jobbá tedd őket.

Az önmagaddal való törődés alapvető fontosságú lesz ebben a hónapban, különösen az elején, mivel a Vízöntő telihold megvilágítja az egészségi ágazatodat, emlékeztetve téged arra, hogy a teljes éneddel való törődés az egyetlen módja annak, hogy a legjobb önmagadnak érezd magad. Nemcsak a fizikai, mentális és érzelmi testedhez való visszatérésedre lesz útmutatásod, hanem arra is, hogy egészségesebb kapcsolati formákat kezdj el beépíteni magaddal és a pároddal – vagy akár új partnerekkel való randevúzásban. Bízz ebben az önértékelési hajlamban, és vállalj felelősséget a növekedésért, amire képes vagy. Bár senkit sem kényszeríthetsz arra, hogy veled együtt növekedjen, ez a legjobb módja annak, hogy lásd, valóban összhangban vagytok-e.

2023 augusztusának vége felé a Merkúr megkezdi retrográd útját a Szűzben, és a Halak teliholdja tetőzik. A te csillagjegyedben tartózkodó Merkúr retrográd mozgása segíthet abban, hogy továbbra is egy egészségesebb kapcsolati és életmódot fogadj el azáltal, hogy kimondod az igazságodat, és megtanulod, hogyan fejezd ki magad, ami segít neked megfelelni az igényeidnek. Ez előkészíti a Halak teliholdat, amely segít megújítani a szívedet, és emlékeztet arra, hogy miért érdemes mindig szeretni. Ez egy utazás, hogy a legjobb önmagaddá válj, hogy felépíthesd és megkapd a szeretetet, amire mindig is vágytál. Az igazság elfogadása és nyitottság a viselkedésed vagy a döntéseid megváltoztatására nem biztos, hogy könnyű, de ebben az esetben a megtérülés több mint megéri.

Halak

A legjobb lenne elfogadni azt, amit a múlt jelent, hogy ott maradjon. Most fejeztél be egy nagyobb karmikus ciklust, amely arra kért, hogy engedj el egy bizonyos személyt vagy kapcsolatot. Bármennyire is nehéz volt, most olyan helyzetbe hozod magad, hogy 2023 augusztusában jelentős szerelmet vonzhatsz magadhoz. Ez az új kapcsolat segít megérteni, miért történt minden úgy, ahogy történt, és még kiválóbb megerősítést és megerősítést találsz a növekedésedhez. Soha nem volt nehéz szeretni téged, és soha nem voltál méltó arra, amire vágytál. Azok az emberek, akiket kértél, nem tudták megadni neked. Az eltávolodás lehet a legnehezebb dolog, de egyben a nagyobb szabadság felé is irányt mutat, hogy valóban elkezdhesd megírni álmaid szerelmi történetét.

A Vénusz folytatja retrográd útját az Oroszlánon keresztül, ami arra ösztönöz, hogy a magasabb útra lépj, és egészségesebb kapcsolati formákat válassz. Segíteni fog abban is, hogy az általános jóléted javítására összpontosíts, hogy kiegyensúlyozott és megalapozott térből működj önmagadban. Ez határozza meg a központi témát ebben a hónapban, így még ha a Vízöntő telihold megdöbbentő meglepetéseket is hoz, bizonyos fokig már számítasz rá. Nem arról van szó, hogy ami kiderül, annak befolyásolnia kellene téged, hanem csak jelentősebb megerősítést adhat a választott utadhoz. Néha ezek a pillanatok áldásosak, mert lehetővé teszik, hogy bízz az intuíciódban, mint az általa képviselt igazságban.

A Merkúr retrográd mozgása különösen erőteljes lesz számodra, mivel a Szűzben történik, és a romantikus szektorodat világítja meg. Ezért fontos, hogy ne feledd, a múlt okkal van mögötted. Lehet, hogy ragaszkodnod kell a határokhoz, vagy újra meg kell erősítened, miért vetettél véget egy kapcsolatnak. Bár a másik fél alapvetően megpróbálja majd ezt magára vonatkoztatni, valójában arról van szó, hogy emlékezz a fejlődésedre, és soha többé ne hagyd el magad másért. A szerelem nem kényszerít arra, hogy feladd önmagad legjobb részeit, hogy megkapd, és a Halak telihold csúcspontján, 2023 augusztusának végén rájöhetsz, hogy a tündérmese megérte hinni benne.

X