4 csillagjegy kapcsolatai javulnak az augusztus 28 és szeptember 3. közötti héten

Szűz

Elérkezik az a pillanat, amely segít eldönteni a romantikus életed következő szakaszát, de ezt a döntést az eszed helyett a szíveddel kell meghoznod. Azt mondani, hogy ez egy hosszú út volt, még enyhe kifejezés. Több időt töltöttél azzal, hogy dolgozz azért, amit létre akarsz hozni, mint azzal, hogy úgy érezd, élvezheted, de mindez megváltozik, ahogy a Halakban járó kék Hold aktiválja a romantika és a szerelem szektorát.

A Szaturnusz, a határok és a karmikus leckék bolygója az év elején lépett a Halakba, hogy segítsen rendezni néhány régóta fennálló mintát az életedben, így végre elkezdheted látni az igazságot. A döntéseitektől függően ez az időszak az átrendeződés vagy a jutalmazás időszaka lesz, de ettől függetlenül a növekedésé és annak megvalósulásáé, amire a legjobban vágytatok.

Az univerzum mostanában nagyon sok mindent próbál megmutatni nektek, hogy el kell engednetek minden ideált arról, hogy az élet vagy a szeretet hogyan jelenjen meg konkrétan, hogy teret teremthessetek annak, hogy élvezzétek, amit az isteni valóban tartogat számotokra. Az egyik leckétek ebben az életben az, hogy csak azért, mert valami nem ideálisan olyan, ahogyan elképzeltétek, nem jelenti azt, hogy nem az, amire valaha is vágytatok.

Ahogy a Szaturnusz és a Halak telihold egyesíti erőit, valamint a Szűz jegyedben járó Merkúr retrográd mozgása mellett lehetőséged nyílik arra, hogy újra felidézz néhány múltbéli témát az életedben – de most már teljesen új szemszögből látod őket. Ha időt és teret adsz magadnak arra, hogy elgondolkodj a romantikus leckéiden, valamint a partnereddel és az életeddel szembeni elvárásaidon, az segíthet abban, hogy teljesen megértsd, miért történt minden úgy, ahogyan történt. Ez egyben arról is szól, hogy gyakran tanulj. Minél többet tudsz elengedni, annál többet kapsz. Bízz a szívedben, add át magad a bizalmának, és engedd meg magadnak, hogy hálát találj mindazért, amid van, mert ez az energia csak még többet fog vonzani.

Halak

Az éves teliholdatokat mindig meg kell ünnepelni, mert a világot átmossa az energiával, amelyben nap mint nap éltek. Segít másoknak, hogy elfogadják az isteni, mágikus szépséget mindenben – különösen a szerelemben. Az idei év mégis más érzés számodra, mivel a Halak jegyedben álló Szaturnusz olyan odaadást és elkötelezettséget hoz, amilyet eddig még nem láttál. Ez az energia segít előre lendíteni téged, mivel olyan mélyen elkötelezed magad álmaid mellett, hogy nem tudsz mást tenni, mint megvalósítani őket.

A telihold aktiválja az önmagad szektorát, ami arra szolgálhat, hogy felülvizsgáld, milyen hiedelmeket vagy nézőpontokat vallottál eddig, amelyek megnehezítették a romantikus életedet, vagy akár hátrányt jelentettek. Neked, az örök romantikusnak, lehet, hogy kihívást jelentett, hogy a szenvedélyes közjátékok hogyan válhatnak valami valódi, tartós és stabil dologgá az életedben.

Ebben a kérdésben a Szaturnusz már eddig is segített neked, bár ahogyan már beláttad, nincs szükséged a beteljesületlen igények vagy a dráma szorongására ahhoz, hogy érezd a szenvedély vagy az izgalom szikráját a romantikus életedben. Az igazi romantika nem csak a csillagok alatt eltöltött idő lopott pillanatai, hanem a gyengédség és a törődés pillanatai is, amikor megosztjátok a napotokat, vagy egymás karjaiba borultok, hálásak vagytok annak a jelenlétéért, aki valóban törődik veletek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Lépjetek hátrébb minden olyan döntéstől vagy választástól, amelyet e holdhónap környékén kell meghoznotok, és fogadjátok el isteni türelmeteket, hogy minden mindig a legnagyobb jót szolgálja – még ha most nem is látjátok. Minél jobban tudsz magaddal törődni, szabályozni az idegrendszeredet, és megtanulsz kényelmesen, békében ülni, annál jobban tudod ápolni és befogadni azt a szeretetet, amelyre őszintén vágysz.

A Szűzben tartózkodó, retrográd Merkúr aktiválja a romantikus szektorodat, miközben a Kék Hold és a Szaturnusz a Halak jegyében halad át, számíts arra, hogy a múlt témái a gyógyulás céljából újra felszínre törnek, és a felülvizsgálat visszairányít egy régi szerelem felé, amely talán mindvégig tökéletlenül tökéletes volt számodra. Hagyjatok teret a váratlannak, és engedjétek meg magatoknak, hogy tiszteljétek az értékeiteket, mivel mindig ez fogja meghatározni, hogy mit vonzotok magatokhoz.

Nyilas

Csak te tudod, mi a helyes neked, de ez azt is jelenti, hogy el kell vonatkoztatnod mások véleményétől, akik esetleg nem értenek egyet veled. Bár arról vagy ismert, hogy a nagyobb összefüggésekre koncentrálsz és szabad szellem vagy, a valóság az, hogy a hozzád legközelebb álló szavaknak nagy súlyuk van rád és az életre, amelyet meg akarsz teremteni. Természetesen ennek része a növekedés és a gyógyulás is, amennyiben megengeded magadnak, hogy a saját szívedet kövesd, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy túl kell nőnöd azokon, akikre eddig támaszkodtál.

A Kék Hold a Halakban aktiválja a Szaturnuszt, amely szintén ebben az érzékeny vízjegyben tartózkodik, és rávilágít a karmikus kötelékeidre, amelyek eddig csak arra szolgáltak, hogy megzavarják a lelked sorsát. A Halak az otthonod, a családod és a gyógyulásod szektorát uralja, így erőteljes, bár kissé kihívást jelentő lehetőséget kínál arra, hogy elgondolkodj azon, hogy azok, akikkel körülvetted magad, milyen szerepet játszottak a választott életedben, beleértve a romantikus kapcsolatodat is. Nem te vagy felelős azért, amit mások gondolnak, mégis te vagy az, aki elárulod magad, hogy továbbra is megkapd az érvényesítésüket, sőt, a jelenlétüket az életedben.

Neked kell eldöntened, hogy azt az életet éled-e, amit mások akarnak tőled, vagy ehelyett azt, ami millió mérföldekről hívogatja a szívedet. Bármennyire is lépsz majd a tettek mezejére, ebben a pillanatban az lenne a legjobb, ha békét adnál magadnak, mielőtt olyan nagy döntéseket hoznál, amelyeket később csak megbánnál. Szánj időt arra, hogy kimész a természetbe, csendben ülsz a telihold alatt, elgondolkodsz azon, hogy mi történt a múltban, ami ehhez a pillanathoz vezetett, majd mindenekelőtt áraszd el magad szeretettel, elfogadással és megbocsátással.

A Kék Hold a Halakban nemcsak a szíved vágyához visz közelebb, hanem a generációs és ősi gyógyulás birodalmába is meghív, mivel arra hív, hogy te legyél az, aki eldönti, hogy ami volt, az többé nem lesz. A romantikus sorsod arra kér majd, hogy legyél a ciklus megszakítója, aki mindent megváltoztat a következő generációk számára, de először és csakis úgy, hogy olyan mélyen szereted magad, hogy soha többé nem fogadsz el kevesebbet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Tisztában kell lenned azzal, hogy mit szeretnél létrehozni, hogy ez legyen az életed tervrajza, mivel ez segít tisztázni a romantikus döntéseket. A Kék Hold a Halakban aktiválja az öröm, a kreativitás és a romantikus elkötelezettség szektorát. Életednek ez a része a házassággal kapcsolatos témákat és az elkötelezettséget irányítja, hogy olyan életet élj, amely jól esik neked. Bármennyi gyógyuláson is mentél keresztül az elmúlt években, most arra kérnek, hogy húzz egy vonalat a homokba, és kötelezd el magad, hogy soha többé nem adod ki a kezedből az erődet.

A teliholdak a beteljesülés pillanatait hozzák el, amikor láthatod, mi minden történt az újhold óta. Ez az eset a 2023. február 20-i Halak újholdat tükrözi. Tekintsetek vissza az akkori szándékotokra, és arra, hogy az öröm és az elkötelezettség témái hogyan játszottak szerepet mindabban, ami történt. Bár a múltaddal talán már végeztél, ez nem jelenti azt, hogy még mindig nincsenek olyan tudás-ékszerek, amelyeket a nagyobb gyógyulás érdekében ki lehet bányászni.

Amikor erre a folyamatra reflektálsz, a gyermekkor vagy a belső gyermeki gyógyulás témái kerülhetnek felszínre, mivel a Halak csillagjegy aktiválja ezt az életedben. Ez segít megmutatni neked, hogy ahhoz, hogy megkapd az örömteli életet, amire vágysz, először meg kell gyógyítanod önmagad azon részét, amelyik esetleg nem érzi magát méltónak rá, vagy nem tudja, hogyan fogadja azt. Bár a Szaturnuszt, az idő és a karma urát nem gyakran tekintik szerencsét hozó bolygónak, ebben az esetben azért, mert segít mélyebben megérteni azokat a leckéket, amelyeken keresztül kellett haladnod, hogy eljuss az életednek erre a pontjára.

Romantikus szempontból új szintre szeretnéd emelni a kapcsolatodat, vagy egy új kapcsolatot szeretnél behívni. Ehhez azonban előbb meg kell győződnöd arról, hogy megadod magadnak, amire szükséged van, és teret engedsz a karmikus leckék felismerésének, hogy felbukkanjanak a tudatalattid mélyéről. Engedj teret magadnak az öngondoskodásra ezen a héten, merülj el a vízben, és győződj meg róla, hogy nem vagy szigorú magaddal szemben a múltad miatt, hanem ehelyett ugyanazt a szeretetet és együttérzést nyújtod, amit egy olyan ember felé mutatnál, aki fontos neked.

A dolgokkal való együttülés elengedhetetlen ahhoz, hogy a káosz és a béke izgalmán túllépve a stabilitás felé haladj. Bár ez mindenkire igaz, intenzitásra vágyó csillagjegyként ez néha azt jelentheti, hogy a múltban vonzódtál azokhoz a hullámvasutas kapcsolatokhoz. Mindez véget ér, ha a gyógyulásra összpontosítasz, teret teremtesz magadnak, és elképzelted álmaid életét és kapcsolatát.

X