Ikrek

A párkapcsolati döntésekben mindig az önbizalom a legfontosabb a számodra. Bármit képes vagy racionalizálni, egy döntésnek mindkét oldalát meg tudod nézni, mégis mindig van egy végső igazság, ettől függetlenül.

Ahhoz, hogy a héten át tudd venni a Vénusz energiáját a saját jegyedben, ami felerősíti a meghozni kívánt döntéseidet, először is meg kell határoznod a végső igazságodat. A saját jegyed a kettősség jegyében áll, ezért gyakran nehezen tudsz dönteni, vagy egyáltalán megbízni magadban, amit eldöntöttél. Ez a kettősség azonban utat mutat a magasabb vagy az alacsonyabb éned felé. Segít abban, hogy a gyógyulás útját keresd a sebzéssel szemben. Ezen a héten ez a választásod, és sok hajlam felerősödik egy adott kapcsolat befejezése felé.

Csak azért, mert azt hitted, hogy a kapcsolatod örökké fog tartani, még nem jelenti azt, hogy így is kell lennie. Csak azért, mert akkor ez tűnt a legjobb választásnak, nem jelenti azt, hogy ma is így van. A legjobb, amit tehetsz, hogy kitalálod, mit akarsz, és honnan jönnek ezek az érzések.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Lehet, hogy elvonja a figyelmedet, hogy többet törődsz a karriereddel vagy a barátaiddal, de ennek oka van. Ahelyett, hogy egyszerűen megpróbálnál elmenekülni a döntés elől, adj magadnak időt és teret, hogy rájöjj, mi történik veled. Így valóban bízhatsz abban, hogy a döntésed valóban az lesz, amelyik segít eljutni a gyógyulás magasabb szintjére és egy teljesebb kapcsolathoz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X