4 csillagjegy nagy valószínűséggel véget vet a kapcsolatának július vége előtt

Bika

Mivel olyan ember vagy, akinek amúgy is kevés a türelme, nehéz lesz feldolgoznod valamit, ami most a kapcsolatodban zajlik. A partnered „több időt” akar, bármit is jelentsen ez. Folyamatosan kifogásokat keres, és te csak azt kezded észrevenni, hogy valójában csak az időpocsékolás történik.

A 2023. július 24-20. közötti héten éppen te, aki készségesen beismered, hogy lustálkodni jó móka, a végére érsz. És mint egy bika, te is úgy fogod érezni, mintha te lennél az, aki az összes terhet cipelte volna. Hirtelen nem érzed már szórakoztatónak a dolgot, és bár ezt a beszélgetést már sokszor lefolytattad a pároddal, úgy érzed, hogy ezen a héten lehet, hogy a töréspontodhoz érsz. Lehet, hogy nem vetsz véget neki, de ezen a héten tudatni fogod a pároddal, hogy ez így nem mehet tovább.

Szűz

A kapcsolatod befejezésének gondolata borzalmas számodra, és ez soha az életben nem fog megtörténni. Egészen addig, amíg ez nem válik komoly gondolattá számodra, ami a 2023. július 24-20. közötti héten fog megtörténni. Nem gondoltad volna, hogy valaha is eljutsz idáig, de a párod olyan hatalmas csalódást okoz neked, hogy már alig kapsz levegőt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Az történik, hogy TE magadnak okozol hatalmas csalódást, és ahelyett, hogy ezt beismernéd, inkább a partneredre vetíted ki a problémát. Ezen a héten a tükörrel kell szembenézned, mivel a partnered tagadni fogja az érvelésedet … ez arra kényszerít, hogy alaposan szemügyre vedd magad. Ha nem ő a probléma, akkor … te vagy az? Te vagy az? Ami ezután történik, az az, hogy nem leszel képes megbirkózni azzal, hogy te vagy a probléma, és továbbra is őt fogod hibáztatni, aminek az lesz a következménye, hogy elhagy téged.

Mérleg

Ez a hét sajnálattal és szégyennel jár. Szégyen, amiért nem szóltál, és hagytad, hogy idáig fajuljon a dolog. Bánat, amiért annyira nem voltál konfrontatív, hogy hátradőlve nézted, ahogy az egész kapcsolat a feledés homályába vész. Most, hogy a kár már ennyire elfelejtve, nincs visszaút. A partnerednek alaposan elege van belőled, és úgy gondolja, hogy egy passzív-agresszív játékos vagy, aki soha nem tér a lényegre. Ez igaz lehet, hiszen szeretsz úgy tenni, mintha minden rendben lenne, amikor nem.

Ez a hét megmutatja neked, hogy ha szunyókálsz, veszítesz. Ebben az esetben a kapcsolatnak búcsút inthetsz. Megmentheted, Mérleg, de ehhez kell a bátorság és a képesség, hogy kinyisd a szádat, és valószínűleg kimondd, ami a szíved csücske: „Kérlek, ne hagyj el” Mondd ki! Ha szunyókálsz, veszítesz. Ébredj fel!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vízöntő

Oka van annak, hogy nem szerettél bele abba, akivel együtt vagy, mégpedig azért, mert rájöttél, mit gondolnak rólad… igazából. Azt tetted, amit mindannyian teszünk, amikor szerelmesek vagyunk. Olyan tulajdonságokkal ruházzuk fel a partnerünket, amelyekkel ő nem rendelkezik. Istenné tetted ezt a személyt; akkor még csak egy halandó volt, akit vonzónak találtál.

Akkor fordulsz ellenük, amikor végre megmutatják neked, hogy tökéletlenek, ahogy ezen a héten, 2023. július 24. és 2023. július 20. között meg is teszik. Nem lett volna szabad „ennyire valóságosnak” lenniük Fantáziát akartál, és ez a személy csalódást okoz. Ezt kapod azért, mert idealista vagy. Értsd meg, Vízöntő: senki sem tartozik neked tökéletességgel, csak azért, mert te azt vetíted ki rá. Te véget vetsz ennek a kapcsolatnak, indokold, ahogy akarod, ők pedig mennek a maguk útján.

X