Nyilas

Addig voltál benne, amíg ki nem szálltál, és az a probléma, ha rájössz, hogy már nem vagy szerelmes valakibe, akivel mélyen elkötelezett kapcsolatban vagy, hogy tudod, hogy a további kitartás csak büntetés. Nem élvezed a fájdalmat, vagy nem érzel valamiféle mazochista izgalmat ebből az egészből.

Amint felismered a szívfájdalmadat, ahogyan a Mars-Uránusz háromszögének és a Holdal szemben álló Neptunusz átvonulása alatt is fogod, elég nyugtalan leszel ahhoz, hogy összeszedd a bátorságodat, hogy megtedd, amit tudod, hogy meg kell tenned: véget vetni a kapcsolatnak. Egy életed van, és bízz abban, hogy a partnered elfogadja, aminek történnie kell, hiszen nagy szerepet játszik benne. Ez nem csak rajtad múlik, de el fogod végezni a munkát.

Bak

Ritkán érzel ennyire határozottan, ha valaminek véget akarsz vetni, mivel a megszokás rabja vagy, és megtanultál a szokásaidra támaszkodni, még akkor is, ha azok pusztulást hoznak az életedbe. Az a helyzet veled, kedves Bak, hogy sokkal erősebb vagy, mint amilyennek hiszed magad. Akár a szokások teremtménye vagy, akár nem, ha a románcod hátrányai meghaladják az előnyeit, akkor nem szeretnéd, hogy ezután is itt maradj.

Tudod, mi történik, ha a dolgok hanyatlani kezdenek, és jaj, már el is indult ez a folyamat? Olyannyira, hogy már csak a kapcsolat teljes romlását látod. A Mars-Uránusz teinus és a Nap-Lilith együttállás fokozzák azt az igényedet, hogy véget vess ennek a románcnak. Ez a helyes lépés. Maradj a pályán, és képzeld el a sikert.

Halak

A Hold a 2023. augusztus 14. és 20. közötti héten a Neptunusz trigonjával áll szemben, és ti, kedves Halak, ekkor kezditek magatokat nyugtalannak érezni. Ez azért van, mert érzed, hogy egy nagy igazság fog kiderülni, és tudod, hogy nem tehetsz többé úgy, mintha nem létezne. Párkapcsolatodban gondok vannak – várj, vissza – ezek nem csak gondok. Ezek komoly problémák, amelyeken mindketten addig a pontig dolgoztatok, hogy felemeltétek a kezeiteket, mert tudjátok, hogy nincs megoldás.

Semmi baj, kedves Halak. Ezek a dolgok megtörténnek, és bár lehet, hogy ez nem része a tervnek, tudod, hogy a terv folytatódik, függetlenül attól, hogy ez a személy az életedben van-e vagy sem. Hiszed, hogy minden rendben lesz, és a hamarosan érkező „exed” is ugyanilyen jól lesz. Ezt meg kell tenned, ezért azonnal véget vetsz neki.

Oroszlán

Már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy szakíts a pároddal, és már nem elégszel meg azzal, hogy ezek a gondolatok eluralkodnak rajtad. Tettekre van szükséged, és a 2023. augusztus 14-20. közötti héten rájössz, hogy csak úgy juthatsz el a lényegig, ha … a lényegre térsz. Különösen egy tranzit fogja felborítani a kártyavárat, mégpedig a Nap és a Lilith együttállásának tranzitja.

Ami e tranzit során történik veled, az az, hogy úgy érzed, hogy „odakint” „több” van számodra, és bár nem érzed úgy, hogy elvesztegetted volna az időt azzal, akivel most együtt vagy, mégis kész vagy beismerni, hogy ez stagnál és negatív. Tovább kell lépned, és a lógás nem segít ebben. Ez az a hét, amikor beváltod a magadnak tett ígéretedet, és véget vetsz azoknak a helyzeteknek, amelyek nem okoznak neked örömet.

X