Ikrek

Ami ezen a héten a legjobban éget téged, kedves Ikrek, az az, hogy úgy érzed, hogy a terveid, vagyis a „reményeid és álmaid” háttérbe szorulnak a jelenlegi kapcsolatodban zajló eseményeknek megfelelően. Sokat tettél ezért a személyért, és úgy érzed, tartozik neked valamivel. Nem erre szerződtél, de a Merkúr-Szaturnusz négyzete és a Szaturnusz retrográd időszaka alatt nem tudsz segíteni, de úgy érzed, hogy „a te sorod” elhalad.

Mindent megteszel azért, hogy támogasd a partnered álmait, de ő olyan oldalát kezdte el mutatni önmagának, amit szerinted nem tudsz tolerálni. Minél inkább figyelmen kívül hagy téged, annál rosszabb lesz a helyzet, és a június 12-18. közötti héten azt veszed észre, hogy rohamosan kiesel a szerelméből. Ki gondolta volna, hogy ez megtörténhet, mégsem hazudhatsz magadnak? Hol van a sorod? Szükséged van a sorodra. Ez a helyzet gyorsan romlik, és ez csak a szerelemből való kiesést jelenti. Milyen kár!

Rák

Ezen a héten elég sok holdvonzás történik ahhoz, hogy az embernek elboruljon az agya, a Hold-Plútó négyzet és a Hold-Mars négyzete alatt észre fogod venni, hogy valami kezd „nem stimmelni” a romantikus életedben. Mintha valami elpattant volna, és most minden olyan … visszavonhatatlanul megváltozott volna. Bár a szokásosnál kicsit érzékenyebbnek érzed magad, de nem is tévedsz el, vagyis nem vagy annyira érzékeny, hogy rossz néven vedd a dolgokat. A közelgő Szaturnusz retrográd során sok minden egészen világossá válik.

Úgy érzed, hogy túl sokat áldoztál ezért a kapcsolatért, és most a karriered is szenvedni kezdett az erőfeszítéseid miatt. Ez nem mehet így tovább, és ezt te is tudod. Ami fájdalmas, hogy miközben rájössz, ez mennyit ártott a karrierednek, arra is rájössz, hogy már nem érzed „azt a szeretetteljes érzést” az iránt a személy iránt, akinek elkötelezted magad. Ez lehet a vég kezdete, kedves Rák.

Skorpió

Amikor először találkoztál a pároddal, elmondtad, hogy mi az, ami mindkettőtök számára elengedhetetlenül fontos. Tudattad a pároddal, hogy te egy megrögzött munkamániás vagy, aki annyira tiszteli a karrierjét, hogy olyan partnerre van szüksége, aki követi ezt a határozott munkamorált. Most, hogy a Szaturnusz retrográd időszakának kezdetén vagyunk, úgy érezheted, hogy most van a most vagy soha a karrieredben. Nem hagyod, hogy a romantikus partnered személyiségéből fakadó drámák és félreértések megakadályozzanak abban, hogy előbbre juss.

Már nem vagy szerelmes ebbe a személybe, és látod, hogy ez gyorsan a tiszteletlenség állapotába fog átcsapni, ha még sokáig tart. A Szaturnusz retrográd mozgása tudatja veled, hogy mit kell tenned és melyik utat kell választanod, és ez azzal fog végződni, hogy beismered magadnak, hogy már nem vagy szerelmes. A karrier az első.

Bak

Az a helyzet, hogy ezen a héten véget ér a kapcsolatod és ez nem újdonság számodra. Már hónapok óta fenyegetőzöl a szakítással, és mégis, a 2023. június 12-18. közötti héten a tranzitok úgy állnak össze, hogy talán beváltod ezeket a fenyegetéseket. Nem bírod tovább a partneredet, és már régóta szeretnéd, ha előkerülne a megfelelő ürügy, hogy egyszerűen … véget vess ennek az egésznek.

A Szaturnusz retrográd és a többi Szaturnusz-tranzit tökéletes ürügyet kínál: a partnered elvonja a figyelmedet a karrieredről, és ilyen ütemben nem tudod tovább folytatni. Még mindig neheztelsz rá régről, és soha nem tudnál újra szerelmes lenni belé. Ez a hét mindent a helyére tesz számodra. Nem erre az emberre van szükséged az életedben, és ha van bátorságod véget vetni neki, akkor ezen a héten meg is teszed.

X