Oroszlán

Ez a hét, 2023. szeptember 11-17. azt az érzést kelti benned, hogy ha most nem lépsz, akkor valahogy még inkább csapdába esel, mint eddig, ami a kapcsolatodat illeti. A partnered olyasmit szeretne tenni, ami téged is érint és kötelez, te pedig úgy érzed, hogy ha igent mondasz a javaslatára, akkor örökre elveszik az igazság pillanata.

Ezen a héten tudasd vele, hogyan érzel, és hogy – akárhogy is van – tudod, hogy ő is így érez. Mintha mindketten ezt az elérhetetlen álmot kergetnétek körbe-körbe, és minden egyes nap, amikor megpróbáljátok helyrehozni azt, ami reménytelenül tönkrement, csak azt mutatja mindkettőtöknek, hogy mennyire reménytelen.

Ez a játék nem mehet tovább, és ezt mindketten tudjátok. Az első lépést azonban te, kedves Oroszlán, fogod megtenni a felbontás felé. Sok szerencsét!

Szűz

A 2023. szeptember 11. és 17. közötti héten csak annyit láthatsz, hogy már nem bírod tovább. A partnered nem csak az idegeidre megy. Ő nem más, mint idegesítő, megállás nélkül, éjjel-nappal. Olyan, mintha az a személy, akivel szerelmi viszonyba keveredtél, egyszerűen úgy döntött, hogy ellustul … olyannyira, hogy már nem is próbálkozik. Ez nagyon feltűnő és nagyon sértő is.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Értéktelennek érzed magad a szemében, mert olyan kevés erőfeszítést tesz azért, hogy boldoggá tegyen. Bár azt készségesen elismered, hogy nem az ő „munkája”, hogy téged boldoggá tegyen, de tudod, hogy párként legalább megpróbálhatnák … egy kicsit.

Ez a személy egy trehány, egy unalmas emberré vált, és úgy érzed, hogy nem tudsz tovább kitartani a kapcsolat eme hazugsága mellett. Eleged van a bohóckodásaiból; elég volt.

Nyilas

Egymillió év alatt sem gondoltad volna, hogy eljön a nap, amikor te leszel az, aki véget vet a kapcsolatodnak azzal, akit szeretsz, de a 2023. szeptember 11-17. közötti héten egy nap „az a nap” lesz. Ez a nap már régóta esedékes, hiszen már régóta elégedetlen vagy a kapcsolatoddal. Próbáltál kitartani, és látod, hogy ő is megpróbálta.

Azt is észrevetted, hogy egyikőtök sem volt hajlandó olyan drasztikus lépésre, mint a kapcsolat befejezése.

Ez a hét mindezt megváltoztatja, mivel észreveszed, hogy a partnered elkezdett élni azzal a gondolattal, hogy továbbra is szinte bármit megúszhat… de nem. Ez azért van, mert ezúttal nem fogod hagyni neki … ezen a héten nem. Vége van.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Halak

Egy kapcsolat befejezése a legutolsó dolog, amit valaha is akartál, de egy halott párkapcsolat elszenvedése olyan életre szóló ítélet, amelyről úgy érzed, hogy nem érdemled meg.

És a 2023. szeptember 11-17. közötti héten az olyan tranzitoknak köszönhetően, mint az újhold a Szűzben és a Merkúr egyenenesbe fordulása, tudni fogod, mit kell tenned … véget kell vetned neki. Ez a te életed, és te tiszteled, az idő pedig nem vár senkire, és nem is fog rád várni.

Nem vesztegethetsz el több időt. Ez a legsürgetőbb gondolatod ezen a héten, kedves Halak. Ez a szerelmi viszony most valamiféle kötelezettségpróbává vált. El kell viselned egy kapcsolatot, vagy meg kell élned? Eleged van az elviselésből, hiszen a megélése az önutálat tanulmányává vált. Szereted magad, és nem vagy mazochista, ezért ezen a héten összeszeded magad, és továbblépsz.

X