Nyilas

A héten éppen időben érkezik egy dolog ami felnyitja a szemed, amely emlékeztet az igazság erejére és az emiatt hozott döntéseidre. Ahogy a Vénusz az Ikrekbe érkezik, fényt vetve a szerelmi életedre, jobban megérted, hogy a meghozott döntéseid hogyan alakították ki azt a valóságot, amelyben élsz, valamint azokat, amelyeket meg kell hoznod ahhoz, hogy valami új és más irányba mozdulj el.

Ne félj a nagy dolgoktól. Mindig azt keressed, hogyan hozhatnál nagyságot az életed minden területére; az amivel sosem lehetsz elégedett az az, hogy kicsi romantika van csupán a kapcsolatodban. Néha mégis megelégedsz vele, mert valami szilárd és biztos dologra vágysz a szíved alatt. A dolgokon mindig lehet javítani, de ez nem megy magától. Ehelyett ez attól jön, hogy belenézel az igazság lencséjébe, és átláthatóvá teszed, amit látsz. Ne félj beismerni azt, ami keménynek vagy túl nagy kihívásnak tűnik ahhoz, hogy kijavítsd, mert pontosan ez az, amit látnod kell, hogy meg tudd javítani!

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ahhoz, hogy javítani tudd a  kapcsolatodat, meg kell értened, miért éri meg, hinned kell abban, hogy van valami olyan egyedi ebben a másik emberben, amit soha nem lehet megismételni, majd hajlandónak kell lenned elengedni mindazt, ami megakadályoz abban, hogy a gyógyulás útjára lépj. Az Ikrekben járó hold a lelkes embert, valamint a sebeid és a gyógyulásod közötti kettősséget képviseli. Néha az akivel vagy azért választja a sebes kapcsolatot, mert tanulnia kell, mielőtt befogadhatna téged. Fel kell dolgoznia azt, ami fáj, hogy a gyógyulás eljuthasson hozzá, de ha már teljesen meglátod és megérted az igazságot, tartozol magadnak azzal, hogy az új megértésedből kiindulva cselekedj, mert ahhoz, hogy javítsd a kapcsolatodat – először magadat kell

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X