Kos

Uralkodó bolygód, a Mars a Halak szezonban az Ikrek csillagjegyben marad, ami azt jelenti, hogy a kommunikáció továbbra is problémás maradhat.

Szerencsédre a jóindulatú bolygó, a Jupiter az év végéig a te csillagjegyedben marad, így bármilyen bajba is keveredsz a Halak szezonban, megtalálod a kiutat.

A Vénusz a 2023-as Halak szezon horoszkópjának kezdete utáni napon lép a csillagjegyedbe, így szerencse vár rád a szerelemben és talán a pénzzel kapcsolatban is.

A Halak szezon mindig is szívesen látott időszak az életedben, mivel élvezed és értékeled a nyugtató hatását. Elég nehéz időszakot éltél meg az év során… és még csak február van!

Szükséged van már egy kis szünetre, és ez így van rendjén; keményen dolgozol, az érzelmeid csak ennyit bírnak ki, mielőtt úgy érzed, hogy össze fogsz roppanni. Meglátod, hogy a következő hónapban képes leszel tüzes Kos energiádat valami sokkal visszafogottabba terelni, és ebben megtalálod a sikeredet.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Bika

A balszerencse szerencsébe fordul, mivel néhány bolygó a Kosban sorakozik fel az idei Halak-szezon kezdetén. A Vénusz, a te uralkodó bolygód február 20-án lép a Kosba, és finoman összekapcsolódik a Jupiterrel, ami egy volt üzleti partnerrel való múltbéli találkozásból eredő sorsszerű eseményt hozhat.

Mintha hirtelen leesne a pikkely a szemedről, ahogy a kötöttségekből kilépő Mars folytatja a tranzitját az Ikrekben, a birtoklás napházában, amelyet természetesen te uralsz. A Halak szezonban cselekvésre sarkallnak. Ez egy jó időszak arra, hogy elkezdj komolyan venni dolgokat, kedves Bika, mert számon kérnek majd téged.

Bár a Plútó csak 2023. március 23-án lép a Vízöntőbe, ami különösen jól áll neked, az a munka. Amint a Halak szezonja beindul, olyan perspektívaváltást hoz számodra, amely lehetővé teszi, hogy úgy tekints a munkahelyi életedre, mint valami olyasmire, amiben erősen részt akarsz venni. Mivel a hozzáállásod hamarosan megváltozik, a fizetésed is változni fog… számíts rá. Ez egy nagyon produktív évszak lesz számodra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X