Bika

A retrográd Vénusz nagymértékben érinti a Bikákat és a Bika aszcendenseket. A Vénusz uralja a Bikát, ezért minden, ami hatással van rá, hatással lesz rád is. Ezért úgy érezheted, mintha az egész létezésed retrográd lenne.

Ez a visszalépés megoldatlan feszültségeket fog feltárni a negyedik házadban, otthonodban és családodban. Arra fog ösztönözni, hogy szeress, légy őszinte, és fejleszd az életedet, hogy jobban érezd magad összekötve. Ez a visszalépés arra sarkall, hogy megoldd a problémáidat, még akkor is, ha otthon nem mindenkivel jössz ki jól.

Ha meg tudod oldani a családi konfliktusokat, és a szeretetre és a harmóniára összpontosítasz, ez a hátrálás segít felfedezni az egyensúlyt és a kényelmet otthonodban. Oldd meg most a családi problémákat, erősítsd meg a kapcsolatokat, és teremts szeretetteljes otthoni környezetet.

Használd ezt a Vénusz retrográd időszakot arra, hogy megerősítsd a családi kapcsolataidat, elősegítsd a szeretetet és az őszinteséget, és megtaláld a módját annak, hogyan érezheted magad földhözragadtabbnak és összehangoltabbnak a háztartásoddal.

Türelemmel és odaadással javíthatsz a családi életeden, és megtalálhatod az egyensúlyt és a békét.

Oroszlán

A nyári kiégés normális. A retrográd Vénusz különösen a Oroszlánokat és az Oroszlán-szülötteket érinti. Ez összezavarhatja az identitásodat és az önbizalmadat. A csillagjegyed csillogása és hivalkodása ellenére túlhangsúlyozod az elutasítást és mások véleményét, ami csökkentheti az önbecsülésedet.

Ez a kurzus arra késztet, hogy foglalkozz azokkal az önértékelési problémákkal, amelyek elhomályosították az ítélőképességedet, és akadályozták, hogy egészséges és értelmes módon lépj kapcsolatba az emberekkel. Az életed problémái valószínűleg ezeknek az önértékelési aggályoknak köszönhetőek. E retrográd időszak alatt duplázd meg az önbecsülésedet, hogy legyőzd ezeket a kihívásokat és helyreállítsd az önbizalmadat.

Ismerd fel az értékedet és szeresd magad. Ez most egy csodálatos időszak az önbecsülésen és az önegyensúlyon való munkálkodásra. Az önbecsülés segít elkerülni mások elvárásait és ítélkezéseit. Képes leszel megszólalni és figyelmen kívül hagyni a kritikát. Ez javítani fogja a kapcsolataitokat.

A személyes fejlődésre és az érzelmi jólétre összpontosíts a Vénusz retrográd időszakában. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy újra kapcsolatba kerülj önmagaddal, megalapozd az önbizalmadat, és kialakítsd az egészséges önképedet. Ezáltal bátran és hitelesen élheti Oroszlán életét.

Skorpió

Úgy érzed, hogy a karriered frusztrált? Lehet, hogy aggódsz, hogy a megfelelő karrierúton jársz-e, és hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz-e a munkád külső elismerésének. A retrográd Vénusz átrendezi a Skorpiók és az emelkedő Skorpiók munkahelyi ambícióit, szakmai pozícióját és nyilvános megítélését. Ebben az időszakban átértékelhetedvcéljaid, és új egyensúlyt teremthetsz a munka és a magánélet között.

Ha eddig kudarcot vallottál a karrieredben, ez a lefokozás üdvözlendő változás lesz. Segít átgondolni a döntéseidet, és összhangba hozni a céljaidat az elveiddel. Ez a hátráló jegy megmutathatja, hogyan változtass a szakmai hozzáállásodon, ha az értékeid ellen cselekedtél.

A retrográd Vénusz megoldja a problémáidat. Tisztázza a céljaidat, rávilágít a fejlesztendő területekre, és lendületet ad a karrierednek. Töltsd ezt az időt a céljaid és értékeid átgondolásával. Fogadd el a változásokat és a lehetőségeket.

Értéked túlmutat a munkádon. Fejleszd érzelmi jólétedet és személyes kapcsolataidat. A fejlődéshez szükséged van a munka és a magánélet egyensúlyára. Az életed minden területén tündökölhetsz, ha megtalálod ezt az egyensúlyt.

Használd ki a Vénusz retrográd mozgását arra, hogy újra felfedezd szenvedélyeid és karriercéljaidat. Készülj fel a változásra, hogy követni tudd álmaid karrierjét. Gondos tervezéssel megfiatalíthatod a munkádat, és újra kapcsolatba kerülhetsz az álmaiddal.

Vízöntő

A Vízöntők, különösen a Vízöntő jegy szülöttek, mélyreható Vénusz retrográdot fognak átélni. Ez a visszalépés arról ismert, hogy feltárja a párkapcsolati nehézségeket és újraéleszti a régi feszültségeket. A Vénusz a hetedik házadon keresztül lép vissza, amely a partnerek, szövetségesek, ellenségek és házastársak felett uralkodik. A szeretteitek mellettetek fognak harcolni.

A Vízöntők kerülik a drámát. A retrográd Vénusz arra késztet, hogy szembenézz ezekkel a kérdésekkel és kompromisszumot köss. Számítsatok arra, hogy a volt szerelmek és barátok visszatérnek, mivel emlékeznek arra, hogyan bántatok velük. Bocsánatkérést és köszönetet kaphatsz, de néhányan neheztelhetnek.

Ez a hátráló nap mindent megvilágít, és lehetővé teszi, hogy megoldásokat találj, határokat szabj, és elérd azt a következtetést, amire vágytál. Az érzéseid és elvárásaid kommunikálása másokkal kulcsfontosságú. Ez az időszak érzelmileg megterhelő lehet, de segíthet abban is, hogy a kapcsolataid helyreálljanak és virágozzanak.

Használd ki a Vénusz retrográd állapotát arra, hogy megvizsgáld múltbeli és jelenlegi kapcsolataidat. Legyél nyitott az önreflexióra és a különböző nézőpontokra. Dolgozz a függetlenség és a szocializáció egyensúlyán. A konfliktusok aktív kezelésével és a határok megteremtésével javíthatod a kapcsolataidat.

A retrográd Vénusz az önfejlesztés időszaka. Használd ki ezt az időszakot önmagad megértésére, korábbi érzelmi sebek begyógyítására és egészséges kapcsolatok kiépítésére. Egyenes kommunikációval és nyitott hozzáállással leküzdheted a Vénusz retrográd kapcsolati problémáit, és jobban megértheted önmagad és másokat.

X