Az idei Bika-szezon minden volt, csak nyugodt nem, ami nagyrészt a nagyon viharos Merkúr retrográd és napfogyatkozásos szezonjának köszönhető.

Az utóbbi időben valószínűleg nem engedhetted meg magadnak azt a luxust, hogy az élet kézzelfogható és kielégítő oldalára támaszkodj a legteljesebb mértékben; a dolgok azonban hamarosan jobbra fordulnak.

A 2023. májusi Fekete Hold 4 csillagjegyet arra ösztönöz, hogy teljes mértékben a megbízható, örömszerző törekvésekre összpontosítson.

Mi az a fekete újhold?

A „fekete holdnak” több jelentése is van, de az e havi holdfogyatkozás egy szezonális fekete hold. Ez azt jelenti, hogy a tavaszi szezonban 4 újhold lesz, ami 33 havonta egyszer fordul elő.

Mikor lesz a 2023-as fekete újhold?

A Fekete Hold május 19-én kel fel a Bikában, és nagyobb hatással lesz a fix jegyűekre.

A Bika, amelyet a Vénusz ural, az élvezeteket olyan élvezeteken keresztül keresi, mint a pénz, az étel, az intimitás és a táplálkozás; következésképpen ezek a jegyek ezekre az entitásokra fogják összpontosítani a figyelmüket. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan hat majd a Fekete Hold a fix jegyekre:

Bika

Május 19-én a Nap és a Hold egyesíti erőit az első házadban, és rávilágít a veled született természetedre és azokra a dolgokra, amelyekre a leginkább vágysz az életben. Az elmúlt hónapok rendkívül elfoglaltak voltak számodra, Bika, a közelgő újhold azonban kiváló lehetőséget kínál arra, hogy újra a számodra valóban fontos dolgokra összpontosítsd a figyelmedet. A mai napot érdemes olyan nappá tenned, amikor a saját örömödet helyezed előtérbe, bármilyen módon, amit megfelelőnek tartasz; például kényeztetheted magad egy finom étellel, vásárolhatsz valami új ruhát, vagy tölthetsz időt egy olyan emberrel, akitől biztonságban és boldognak érzed magad. Mivel a mai nap főszereplője te vagy, ügyelj arra, hogy a középpontban te és az általad igényelt dolgok álljanak.

Oroszlán

Az újhold ebben a hónapban a Bikában új kezdeteket hoz szakmai életedben és hivatásodban, és rávilágít arra, hogy vágysz a megelégedettségre és a megbízhatóságra a munkahelyi környezetedben. A munkáddal kapcsolatban kevésbé érdekel, hogy a figyelem középpontjában legyél, és inkább az foglalkoztat, hogyan tudsz felépíteni valamit, ami hosszú ideig megmarad. A jelen pillanat ideális ahhoz, hogy új szakmai pályára lépj, amely igazolja és stabilizálja az erőfeszítéseidet, miközben úgy érezheted, hogy elértél valami érdemlegeset.

Skorpió

Ebben a hónapban, amikor a Nap és a Hold egyesíti erőit a Bika jegyében, a figyelmed a romantikus kapcsolatok és a párkapcsolatok felé fordul. Skorpió, új fejezetet kezdesz a romantikus kapcsolataidban, és ez az újhold kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kihasználd a biztonságot és a támogatást, amelyet a más emberekkel való kapcsolataidban találhatsz. Adj magadnak engedélyt arra, hogy most közel kerülj más emberekhez, és meg fogod tapasztalni, hogy ez az élmény rendkívül kifizetődő.

Vízöntő

Május 19-én a Nap és a Hold új kezdeteket hoz otthonodban és családi életedben, amelyek a kényelem, az öröm és a stabilitás körül forognak. Ezeket az új kezdeteket a Nap és a Hold hozza el. Mivel te olyan ember vagy, aki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy otthonodban kielégítő környezetet teremts, a közelgő újhold kiváló lehetőséget kínál számodra, hogy új irányt szabj törekvéseidnek ezen a területen. Ez a nap ideális arra, hogy a természetes környezeted könnyedségében és kényelmében lazíts, akár új helyre költözöl, akár először találkozol egy rokonoddal, akár házavató bulit rendezel.

X