Bika

Azt már tudod, hogy mindig van valaki az életedben, aki kapcsolatot szeretne veled. Egyszerűen te is azok közé az emberek közé tartozol, akikbe állandóan beleszeret valaki, és őszintén szólva nem sokat teszel azért, hogy ez megtörténjen. Lehet, hogy csak természetes módon vagy bájos, de nem ismered azt az időt, amikor ne dörömbölne valaki az ajtódon, aki be akar jönni hozzád.

Ez azt jelenti, hogy némileg profivá váltál, ha arról van szó, hogy könnyen cserbenhagysz valakit. És 2023. augusztus 26-án, a Bak Hold idején ismét a trükktáskádba kell nyúlnod, hogy megtaláld a megfelelő módszert arra, hogyan mondd el valakinek, hogy nemcsak hogy NEM érdekel, de már egy kapcsolatban vagy, és nem áll szándékodban kilépni belőle.

Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam, viszlát később.

Mérleg

A legfőbb ok, amiért ezen a napon elutasíthatod a szerelmet, az az, hogy az a személy, aki ezt szeretné tőled, egyszerűen nem az, aki érdekel téged. Hé, előfordul, és ha megtörténik, a legjobb, ha csírájában elfojtod. Nem vagy arrogáns vagy komolytalan, sőt, tiszteletben tartod ennek a személynek az érzéseit; amit nem akarsz, hogy felelősséget kelljen vállalnod ezekért az érzésekért, mivel azok az illetőhöz tartoznak, nem hozzád.

Ezért 2023. augusztus 26-án, a Bak Hold idején belátod, hogy a leggyorsabb módja annak, hogy elutasítsd ennek a személynek a szerelmét, ha nyersen kimondod az érzéseidet. Lehet, hogy nem te vagy a legsimább bűnöző az országban, de úgy érzed, jobb, ha egyszerűen csak elintézed.

Miért hagynád, hogy ez az ember rajtad lógjon, hiszen tudod, hová fog ez az egész vezetni: a semmibe. Szóval, ha már sehova sem vezet, a te könyved szerint akár gyorsan is vezethet sehova.

Bak

Most éppen NEM a szerelem az, amire szükséged van az életedben. Van szereteted, és nincs szükséged többre belőle, annak ellenére, hogy ez az egy ember megpróbál meggyőzni téged erről. Az történik, hogy már most is olyan jól megvagy beavatkozás nélkül, és van ez az egy ember a munkahelyeden, aki úgy döntött, hogy az életed jobb lenne, ha csak Ő lenne benne.

Persze álmodozik, és a Bak Hold idején úgy érzed, nyomaszt a gondolat, hogy el kell utasítanod őt. Ezt nem te akartad, de ő sem, és az egész procedúra bosszantó számodra. Nyersen, de udvariasan fogsz fogalmazni, és át fogod vinni az álláspontodat.

Amire nincs szükséged az életednek ezen a pontján, az az, hogy hirtelen felelős legyél azért, hogy megbántasz valakit, csak azért, mert nem érdekel téged, romantikusan.

X