Bak

Szemet vetettél valakire, és bár ez egyrészt kissé szégyenlősnek hat rád, másrészt viszont annyira boldog vagy, hogy újra így érzed magad, azaz „szerelmesnek”. A mai tranzit, a Hold-Jupiter tranzit, mindent megkönnyít; a kommunikáció zökkenőmentesen folyik, és az új átmenetek is.

A mai nap egy ilyen új átmenetet hoz neked egy olyan első vagy második randevú formájában, amely szavak nélkül izgalomba hoz. Pontosan ez az, amire úgy érzed, hogy szükséged volt!

Elkezdtél „kimúlni”, ami a szerelmet illeti; a szíved annyira fáj, hogy rémülten menekülsz a gondolattól, hogy újra szeress valakit, és mégis megtörtént, és ezúttal semmi fájdalom nem fogad. Úgy tűnik, a mai nappal valami elindul számodra és az új szerelmed számára, kedves Bak.

Vízöntő

Ezen a napon, 2023. február 4-én azt veszed észre, hogy minden, amit csinálsz, „kókler” hangulatot áraszt, vagyis semmi sem túl komoly, és minden hívogató. A mai nap a szórakozásról és a könnyedségről szól, és rá fogsz jönni, hogy ezen a napon szerencsés vagy. Rendkívül érdekes beszélgetéseket folytathatsz azzal, akit szeretsz és imádsz.

Nos, lehet, hogy a múltban már volt néhány jó beszélgetésetek, de a mai tranzit, a Hold-Jupiter trinus, elősegíti az „érdekes” témák megvitatását, és bizonyos értelemben pontosan ez az, amire a romantikus kapcsolatotoknak nagy szüksége van.

Jól kijöttök egymással, és minden rendben is van, emiatt ne aggódj, de magának a románcnak szüksége volt arra, hogy némileg kibővüljön, és a Jupiter ezt teszi: elhozza a kibővülést. Úgy távozol a mai napról, hogy szerelemben gazdagnak és boldogságban bővelkedőnek érzed majd magad.

Halak

Lehet, hogy nagyon intenzív személyiség vagy, és meglehetősen „szigorú” romantikus partner, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél nyitott az új ötletekre vagy egy jó kihívásra, amelyet a romantikus partnered állít eléd.

Hiszel a monogámiában és a hűségben, de egyiket sem tartod tiltó tényezőnek. A mostani kapcsolatod „keretein” belül olyan szabad tudsz lenni, amennyire csak emberileg lehetséges.

Ezen a napon, 2023. február 4-én, a Hold-Jupiter tranzit alatt nagy magabiztossággal tudhatod, hogy mindaz, amit most ezzel a személlyel megosztasz, még jobbá válik.

Te tudod, hogyan kell a saját életedet élni, és a párod a te módszereidnek kedvező hatásait megérzi, mert már régen beleegyeztél ebbe a fajta életmódba, és mivel adtál neki egy tisztességes esélyt, minden romantikus erőfeszítésed most kifizetődik. A mai nap szépséget, békét és együttlétet hoz neked és a kedvesednek.

X