Ma valami érdekes dolog fog történni, és bár nem várható, de hasznos lesz. Azt látjuk ma, hogy a mai nap tartózkodó tranzitja, a Hold-Szaturnusz trinus, hogyan tud komoly embereket faragni belőlünk.

Ez a tranzit arra a részünkre hat, amelyik tudja, hogy a szerelmi életünkkel kapcsolatban valamit „meg kell valósítanunk”, mivel olyan dolgot fog elénk tárni, ami nagy lehetőségnek tűnik. 2023 februárjának ezen az első napján, ma, ezen a napon elkötelezzük magunkat, tiszteletben tartjuk és „meg fogjuk valósítani” azt a kapcsolatot, amelyben jelenleg élünk.

Néha ragaszkodunk a gyermeki viselkedéshez, egyszerűen azért, mert nem akarjuk, hogy a gyermekkor véget érjen; örökké fiatalok, gondtalanok akarunk lenni, és néha az elkötelezettség vagy egy nagyon is valós személyre, romantikus elköteleződés gondolata túl sok „felnőttségnek” tűnik a mi fiatalos ízlésünknek.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 25-én

Egészen addig, amíg rá nem jövünk, hogy egy bizonyos ponton fel kell nőnünk. Ez nem azt jelenti, hogy élő hullákká kell válnunk, de azt igen, hogy talán itt az ideje, hogy életünk minden szakaszát komolyabban vegyük.

A Hold-Szaturnusz trinus az a tranzit, amely tudatja velünk, hogy nem maradhatunk örökké gyerekek, és bár ez a legtöbbünk számára egyértelmű, a „felnőtté válás és a felelősségvállalás” gondolata egyeseknek még mindig nehéz lehet.

A 3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben február 1-jén:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X