Készülj fel egy fantáziával és reménnyel teli napra, mivel a Hold-Neptunusz trinus vezet, és három olyan csillagjegyet lát el kalandos nappal, amelyek a legszerencsésebbek a szerelemben.

A szerelemben és a romantikában ez az a nap, amikor félretesszük a különbözőségeinket, és örülünk a kapcsolatainknak.

A mai tranzit, a Hold-Neptunusz trinus, a legjobbat hozza ki belőlünk… különösen a tehetséges, kreatív vagy termékeny emberek esetében. A mai nap azzal a gondolattal ajándékoz meg minket, hogy az álmaink megvalósíthatók, és ez elég ahhoz, hogy remek hangulatba kerüljünk.

A Neptunusz energiája különleges, és amikor holdi energiával áll trigonban, egyenesen az elménkbe hatol; ez azt jelenti, hogy a szerencsénk abból a hitünkből fakad, hogy szerencsések vagyunk. Ezen a napon, ha egy pár eljut a kapcsolatában egy olyan pontra, ahol rájönnek, hogy sikerülhet és folytatódhat a boldog románc, az a Hold-Neptunusz trinus erejéből fakad.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy visszatér az exéhez a Hold-Szaturnusz négyzet alatt március 27-én

Ez gyógyító energia és elektromosság. Ma a reménytől zsongunk, és őszintén szólva, hogyan is ronthatnánk el ilyenkor valamit? Annyi minden szól mellettünk, hogy szinte elrendeltetett, hogy szerencsés, szerelmes napunk legyen.

A 3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben február 3-án:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X