Készülj fel egy fantáziával és reménnyel teli napra, mivel a Hold-Neptunusz trinus vezet, és három olyan csillagjegyet lát el kalandos nappal, amelyek a legszerencsésebbek a szerelemben.

A szerelemben és a romantikában ez az a nap, amikor félretesszük a különbözőségeinket, és örülünk a kapcsolatainknak.

A mai tranzit, a Hold-Neptunusz trinus, a legjobbat hozza ki belőlünk… különösen a tehetséges, kreatív vagy termékeny emberek esetében. A mai nap azzal a gondolattal ajándékoz meg minket, hogy az álmaink megvalósíthatók, és ez elég ahhoz, hogy remek hangulatba kerüljünk.

A Neptunusz energiája különleges, és amikor holdi energiával áll trigonban, egyenesen az elménkbe hatol; ez azt jelenti, hogy a szerencsénk abból a hitünkből fakad, hogy szerencsések vagyunk. Ezen a napon, ha egy pár eljut a kapcsolatában egy olyan pontra, ahol rájönnek, hogy sikerülhet és folytatódhat a boldog románc, az a Hold-Neptunusz trinus erejéből fakad.

Ez gyógyító energia és elektromosság. Ma a reménytől zsongunk, és őszintén szólva, hogyan is ronthatnánk el ilyenkor valamit? Annyi minden szól mellettünk, hogy szinte elrendeltetett, hogy szerencsés, szerelmes napunk legyen.

A 3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben február 3-án:

Bika

Föld jegyűként hajlamos vagy arra, hogy a dolgokat a valóságban tartsd: Ugyanakkor van egy részed, amelyik élvezi a fantáziát és a képzelőerőt, általában alkalmas vagy arra, hogy a fantáziát valósággá alakítsd, és ha ez nem sikerül, akkor elveszíted az érdeklődésedet.

A mai napon azonban meglehetősen jól fogsz reagálni a feletted magasodó Neptunusz energiára, és ez azt jelenti, hogy ezen a napon, 2023. február 2-án megengedsz magadnak egy nagyon különleges fantáziát, mégpedig azt, hogy te és a párod egy életen át együtt maradjatok.

Igen, tudod, hogy ez idealista, de ritkán engeded meg magadnak ezeket a képzelgéseket, és ma úgy tűnik, hogy inkább a fantáziádat fogod választani a valóság helyett. Ha ma azon kapod magad, hogy a semmin kuncogsz, ne lepődj meg; ennek a napnak minden órája arra való, hogy jól érezd magad. Élvezd a boldog érzéseket, kedves Bika, és oszd meg őket a pároddal.

Oroszlán

Ami szerencsét hoz neked a szerelemben ezen a napon, kedves Oroszlán, az az új szerelem és az új kilátások. Lehet, hogy az elmúlt egy évben szakítottál valakivel, és mivel ez a szakítás olyan tragikus és zsigeri volt, hogy egy-két dologról már tudsz egy-két dolgot, ahogy mondani szokták. A leckéid megmutatták neked, hogy a pozitív gondolatok megosztása az egyetlen módja annak, hogy összeragassz egy kapcsolatot.

Elmúltak azok az idők, amikor azt feltételezted, hogy a partnered „érti a viccet”; ha valami probléma van, tudod, foglalkozz vele. Használod azt az erőt, amelyet a Hold-Neptunusz trinus a rendelkezésedre bocsátott, ami segít abban, hogy új kapcsolatodat kevésbé kihívásnak, inkább édes és biztonságos helynek lásd. Készen állsz arra, hogy magad mögött hagyd a negatív hozzáállásodat, kedves Oroszlán, és ez csak nagy szerencsét hozhat neked a szerelemben.

Halak

Imádod a jó Neptunusz-tranzitokat, akár tudod, akár nem, mert nagyon jól áramlik benned ez a fajta energia. Ez azt jelenti, hogy ma elemedben vagy, kedves Halak: nagyot képzelhetsz, nagyobbat álmodhatsz, és úgy mutathatod be az ötleteidet a szerelmednek, hogy tudod, ő teljes mértékben elfogad mindent, amit felhozol.

A mai nap megmutatja, milyen szerencsés vagy, és hogy ezt tudtod nélkül kihasználtad. Ma rádöbbensz, hogy különleges vagy; sikerült szerető, szívvel teli embernek maradnod, és bármennyi ütést is kapsz, képes vagy talpra állni, és megmutatni a világnak, hogy szerető vagy, nem pedig harcos. A mai nap boldog és hasznos számodra és a társad számára. Ünnepeld ma a gyönyörű romantikádat. Ez egy szerencsés nap a szerelemben számodra.

X