Rák

Ma a Hold egész nap a te csillagjegyedben tartózkodik, miközben a Halak jegyében harmonizál a Vénusszal, a szerelem bolygójával. A Halak a szerencsével kapcsolatos dolgokat uraló csillagjegy, és a nevelést, az utazást, a spiritualitást és a kalandokat irányítja.

Ez az életednek az a része, amely a terjeszkedésre törekszik. A Vénusz arra kér, hogy ezeken a területeken belül jobban összpontosíts arra, amit szeretsz. Arra ösztönöz, hogy kövesd a szenvedélyeidet, és értsd meg, hogy ezzel békét is teremtesz.

A legnagyobb mód, ahogyan gyakran feladod a békédet, az, hogy feláldozod a sajátodat mások érdekében. Akár mások igényeit helyezed a sajátod elé, akár megpróbálsz mindenkit boldoggá tenni magad körül, a békédet adod fel közben.

De azt, hogy ez nem béke, te is kezded megérteni. A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén belépj a saját biztonságos teredbe, és megvédd azt, mert tudod, hogy megérdemled, hogy békében élj a saját életedben.

Halak

A Vénusz jelenleg a te csillagjegyedben tartózkodik, és segít neked, hogy rátapinthass arra a lágyságra és szeretetre, amely a veled született természeted része. Halak jegyűként nem tehetsz róla, hogy a mélyedben olyan dolgok rejtőznek, amelyeket gyakran nem osztasz meg másokkal.

Nem vagy titkolózó, de kihívást jelenthet számodra megosztani mindazt, amit érzel vagy gondolsz, egyszerűen azért, mert nehéz szavakat találni összetett érzéseid leírására. Ennek során gyakran túlgondolkodsz, ami általában a békéd legfőbb tolvajává válik.

A végén azzal lopod el magadtól, hogy megpróbálod végiggondolni az összes érzésedet és gondolatodat. Ehelyett próbálj meg mindezeken keresztül lélegezni, és tanulj meg arra összpontosítani, ami a valóság. Ahelyett, hogy azt keresnéd, mi a rossz a helyzetben, keresd azt, hogy hol van a haszna. Amikor a fókuszt a pozitívabbra helyezed át, akkor elengeded az aggodalmat is, amely elvon téged attól, hogy élvezd mindazt, amid van.

Szűz

Ez különösen fontos váltás számodra, kedves Szűz, mivel gyakran úgy tartod távol a békét, hogy a fejedben lévő, általában elérhetetlen verzióhoz hasonlítod. A gyógyulás csillagjegye vagy, de egyben az egyik olyan csillagjegy is, amelyik leginkább arról ismert, hogy megpróbálja irányítani a végeredményt, vagy biztonságot talál abban, amiben tud. Bár ez érthető, ugyanakkor kimerítő is lehet. Ma próbálj meg ráhangolódni az energiára, és lazítsd el magad abban, ami van.

Keresd azokat a módokat, amelyekkel teljesen ura lehetsz önmagadnak, és biztonságban érezheted magad, bármilyen folyamatban is vagy. Ismerd fel, hogy a nézeted korlátozza a képet arról, hogy a dolgoknak hogyan kellene lenniük, és hogy ha hagyod, hogy az élet meglepjen, az jobb módja annak, hogy elérd minden álmodat.

Hihetetlen év áll előtted, de ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd, meg kell találnod a békét az életben, nem úgy kell kinézned, mint az a kép, ami a fejedben van, és meg kell találnod benne az elfogadást.

X