Bika

Mielőtt elébe mennél a dolgoknak, kedves Bika, tudnod kell: a február 3. körüli, Merkúrral szemben álló Hold idején más okból fogsz újra összejönni az exeddel, mint azért, mert újra akarod kezdeni az egészet.

Egészen őszinte vagy magadhoz, és az egyetlen ok, amiért kopogtatni fogsz a volt szerelmed ajtaján, az az, hogy társaságra vágysz. Átgondoltad a dolgot, és megfontoltad, hogy talán nem ez a legokosabb, de miért is ne?

Lehet, hogy ez a volt partnered nem volt az álomideál hosszú távú társnak, de egy rövid távú látogatásra biztosan jó, ha érted, mire gondolok. A Merkúrral szemben álló Hold alatt megkapod, amire szükséged van ettől az embertől, és ez kellemes lesz, de nem lesz tartós, és ez mindkettőtöknek megfelel. Tudod, hogy mit csinálsz, kedves Bika.

Ikrek

A mai napig nem vagy teljesen kész a szakítással, ami közted és a személy között történt, akit nem tudsz kiverni a fejedből. Tényleg szakítottatok, vagy ez valami kozmikus tréfa, ahol állandóan rá kell gondolnod, miközben azon gondolkodsz, hogy vajon látod-e még valaha?

Mivel ma nem fogsz tudni nyugodtan ülni, a Merkúrral szemben álló Hold idején baráti beszélgetésre nyújtod majd a kezed az exednek… mintegy tesztelésképpen. Talán több van köztetek, mint egy gyors fellángolás és egy hideg szakítás… talán azért gondolsz folyton rá, mert azt kívánod, bárcsak több időd lenne arra, hogy utána járj, megismerd és együtt élj vele.

A mai nap megadja ezt a lehetőséget; úgy élhetsz vele, ahogy akarsz, kedves Ikrek. Ha tehát az a célod, hogy újra összejöjj vele, akkor sikerrel jársz. Tedd a helyes dolgot.

Rák

A mai tranzit, a Merkúrral szemben álló Hold igen energikus, és figyelmen kívül hagyható. Úgy fogod érezni, mintha ezer dolog járna a fejedben, és mindezek valahogy ahhoz az egy személyhez vezetnek – ahhoz, aki elszökött.

Miért kell a szerelemnek így működnie? Miért nem lehet egyszerűen csak könnyű? Ha őszinte vagy magadhoz, amit megállás nélkül teszel, amióta a Merkúrral szemben álló Hold a városba érkezett, akkor tudni fogod, hogy soha nem szűnt meg szeretni az exedet.

Minden, ami utánuk történt, őszintétlennek, színjátéknak tűnt. Nem akarsz ilyesmit az életedben; azt akarod, amit te igazi dolognak nevezel, és ez a nap az a nap, amikor ezt meg is teszed. És tudod mit? Ez a személy teljesen beleéli magát az újbóli próbálkozásba. Ugyanazokon a dolgokon töpreng, mint te: miért szakítottunk?

X