Kos

A siker iránti vágy mindig is az életed szerves része volt; sikerorientált vagy, és mindig is az leszel. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy megkaptad azt a sikert, amit úgy érzed, megérdemelsz, de Kosként eltökélt vagy abban, hogy megtaláld a helyed, és az általad meghatározott csúcsra juss.

A Merkúr és a Plútó együttállása idején azt fogod tapasztalni, hogy ismét feltöltődsz egy újabb próbálkozásra; nem látsz mást, csak sikert, így semmi sem tart vissza az utadon.

Voltál már szerelmes, és végigcsináltad az egészet, és most rájössz, hogy életednek ezen a pontján a szerelem csak az utadba áll. Nem vagy a szerelem ellen, de a stagnálás ellen vagy, és most a szerelem csak a mélybe taszítana. Lendületre és kitartásra van szükséged, és a fejedben ez csak akkor tartható fenn, ha szerelem épp nincs az életedben.

Bika

A siker receptje a koncentrációról, az elkötelezettségről és a törekvésről szól. Lehet, hogy most nagyon szerelmes vagy, de úgy érzed, hogy a kettőt szét kell választanod ahhoz, hogy bármiféle sikert követelhess magadnak.

Nem vagy az a személy, akinek mindig szüksége van a romantikus partneredre az oldaladon ahhoz, hogy elég biztonságban érezd magad a vágyott siker felé haladáshoz.

A Merkúr és a Plútó együttállása idején elkap az ambiciózusság bogara; pénzt akarsz. Erről van szó.

Szereted a szerelmet, de szükséged van a pénzre, és a pénz csak úgy zúdulhat rád szerencsésen, ha megdolgozol érte. És, ha fel akarsz állni, akkor önmotiváltnak kell lenned; randizni és szerelmesnek lenni csodálatos dolog, de mindennek megvan a maga ideje és helye, és ez most éppen a sikeré, nem a romantikáé.

Oroszlán

Hivatalosan is belefáradtál már abba, hogy hallod magadat beszélni, hiszen csak azt mondod, hogy egy nap hihetetlenül sikeres leszel. Nos, ez egy szép gondolat, kedves Oroszlán, és még több erőt kívánok neked, de mint tudod, ki kell szállnod a fantáziádból, és el kell kezdened taposni a gázpedált, és elindulni. A Merkúr és a Plútó együttállása jót fog tenni neked, mivel a szerelemről és a lustaságról egyenesen az ambícióra és a teljesítményre fordítja a gondolkodásmódodat.

Ez az, amit szeretnél, de olyan könnyen hagyod magad eltéríteni. Itt a te pillanatod, kedves Oroszlán, és meg kell ragadnod, mielőtt még hidegen hagyna.

Ne aggódj most a szerelmi életed miatt; aggódj inkább amiatt, hogy megtedd azokat a dolgokat, amiket szeretnél, hogy teljesnek érezd az életedet. Vágysz a sikerre, és ezt már tudod, mert az nem hullik csak úgy az öledbe, ki kell érdemelned. És így is fogsz tenni.

X