Kos

Nem számítottál arra, hogy valóban érzed majd a lezárást, amikor beüt, de beüt, és határozottan tudod, hogy ez a valóság. Ez azt jelenti, hogy ha az elmúlt körülbelül egy évben szenvedtél valamelyik exed miatt, akkor elkezdtél azonosulni az okozott fájdalommal. Elkezdesz elveszni a szívfájdalomban, így az életedben élő többi ember a veszteséggel, a könnyekkel, a félelmekkel és hasonlókkal társít téged.

Annyira NEM vagy az a szánalmas ember, és mégis hagytad, hogy a szívfájdalom uralja a világodat egy örökkévalóságnak tűnő ideig.

A Szűzben járó Hold alatt nem lesz okod arra, hogy ezt folytasd, és ezt a csontjaidban fogod érezni, kedves Kos. Tudni fogod, hogy könnyebbnek érzed magad, mintha valamitől megszabadultál volna, és mint tudod… ez a szívfájdalmad és a fájdalmad. Úgy tűnik, ezt mégsem kell egy életen át cipelned, kedves Kos.

Bika

Már régóta pozitív energiákat árasztasz, és ennek nagyon sok köze van ahhoz, hogy tényleg NEM akarsz fájdalmat érezni, és az utolsó dolog a világon, amit szeretnél, az az, hogy egy bizonyos exed által hátrahagyott fájdalmakhoz ragaszkodj. Már nem is kedveled ezt a személyt, és valahogy sajnálod, hogy csendben folyamatosan bejelentkezel hozzá, csak hogy lásd miben sántikál.

Ma, a Szűzben járó Hold idején ennek semmi értelmét nem látod, és ez úgy fog rád lecsapni, mint egy tonna tégla.

Megkérdezed majd magadtól, miért ragaszkodsz ennyire a múlthoz, különösen, ha a jelenlegi életed rohadtul tisztességes… összességében mégiscsak nagyon ragaszkodtál ahhoz a szívfájdalomhoz, ami ezzel az egy exeddel együtt járt, és ezen a napon, február 6-án több mint boldog leszel, hogy végre elengedheted. Viszlát szívfájdalom, nincs rád többé szükség.

Szűz

Bár nem vagy teljesen tudatában, de történetesen felfogod az olyan átvonulásokat, mint a Hold a Szűzben, és ezen a napon nemcsak felfogod, de meg is tapasztalod, amire jó: meggyógyítod az összetört szívedet. Nem is annyira a meggyógyítására, mint inkább arra, hogy az agyadat megmozgatja, és rádöbbentsen, mennyire felesleges az a fájdalom, amit magadban hordozol. Már nem kapsz semmit ebből a szívfájdalomból.

A múltban, ha valamit is kaptál belőle, az az volt, hogy a levezetés jó érzés volt, de már rég túl vagy a levezetésen. Most már gyógyító üzemmódban vagy, és amint a valódi gyógyulás elkezdődik, érezni fogod, hogy a szíved újra egész lesz. Mindig is túl sokat adtál azoknak az embereknek, akik megbántottak vagy cserbenhagytak. Ma azt árasztod, hogy „elég volt”, és ez működik.

X