Három csillagjegy a Kosban járó Hold idején tiszteletet követel a partnereitől.

A Hold 2023. január 25. és 27. között a Kosban tartózkodik. Amikor a Kos Holddal megosztjuk a teret, megosztjuk a teret mindazzal, ami Kos, ami sokat jelent… különösen, ha a szerelemről és a tiszteletről van szó.

A Kos nem az a fajta kozmikus test, amelyik megengedi a vereséget; harcos természete kiáll és harcol azért, ami helyes és ami jó.

A Kos győztes, holdi befolyása erős és hatalmas. Amikor a Hold a Kosban áll, nem tűrünk semmiféle gúnyolódást; ez egy háborús időszak… vagy azért vagyunk benne, hogy nyerjünk, vagy azért, hogy mindent elveszítsünk.

Ez komolyan befolyásolhatja a szerelmi életünket, és ha okosak vagyunk, akkor ezt az energiát a megfelelő irányba terelhetjük. Ez az az idő, a hely, a dátum és a tranzit, amely segít nekünk abban, hogy tiszteletet követeljünk. Hát nem furcsa, hogy ezt nem tesszük meg automatikusan?

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Hát nem furcsán szánalmas, hogy az emberek hagyják, hogy a partnerek, barátok, munkatársak és így tovább, és így tovább, tiszteletlenül bánjanak velük? Elfogadjuk a silány viselkedést, mert félünk az egyedülléttől.

A 3 csillagjegy, akik tiszteletet követelnek a kapcsolataikban a Kosban járó Hold alatt, január 25-27 között:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X