Bika

Ez az időszak rólad szól, és ma kezdődik az egyik legszebb év, amit valaha is láttál. A Mars és a Merkúr kozmikus hullámokkal mossa át az életedet, és mindent magával ragad, ami nem része annak a jövőnek, amelybe beleköltözöl.

De kincseket is hagy maga után, amelyeket a part mentén felszedhetsz.

Sok ajándék kezd majd megjelenni az utad mentén: előléptetések, új kreatív ötletek, utazási lehetőségek, sőt, akár a vágyott kapcsolat is. Arra kell ügyelned, hogy a múltból semmi ne álljon a világegyetem eme csodálatos dolgainak befogadásának útjába.

Legyen szó félelmekről vagy az általad érzett kötelezettségekről, meg kell értened, hogy semmi sem áll az utadba, és hogy minden a tökéletes időben érkezik hozzád. A Merkúr is érted ragyog ma, ezért számíthatsz a kapcsolataidban bekövetkező változásra. Ez mindannak a kezdete, amiről valaha is álmodtál, ezért fogadd nyitott szívvel.

Rák

Bár a Merkúr és a Már közötti varázslatos kapcsolat csak most kezdődött, az egész tranzit pozitív hatással lesz rád, ami erőteljes időszakot jelent az életedben. Eddig is tudtad, hogy a mély átalakulás időszakán mész keresztül, és igyekszel teret adni az érzéseidnek, hogy ne siettess nagy döntéseket, de most az elkövetkező napokban úgy tűnik, mintha csak a cselekvésen járna az eszed.

Mivel a Nap a külső énedet és az életedben bekövetkező változásokat uralja, ez az asztrológia egy mély merülést fog kezdeni, hogy fogd és engedd el azt, amit általában magadban tartasz.

Az összes közelmúltbeli gondolatod, elmélkedésed és álmod most előtérbe kerül, lángoló vágyat és motivációt fogsz érezni arra, hogy valóra váltsd őket. Lehet, hogy az elméd egy része nem lesz teljesen a fedélzeten, vagy azon tűnődik, hogy az elkövetkező napokban megőrülsz-e, de fontosabb, mint valaha, hogy bízz az érzéseidben, ahol vezetnek téged. Kívánhatsz egy olyan napot, amikor megélheted az életed, vagy dönthetsz úgy, hogy ezt születési jogodnak követeled. Rajtad áll, hogy megteremtsd azt az életet, amit élni szeretnél, és most a te térfeleden van a labda.

Oroszlán

Romantikus életed és múltbéli kapcsolataid minden aspektusa reflektorfénybe kerül, hiszen nemcsak a Mars és a Merkúr sorsdöntő találkozása következik be, hanem a Hold is az Ikrekben áll. Ez a rengeteg energia az életed szerelmi zónájáról szól.

Ha visszagondolsz 2009-re, mi történt veled? Látod, hogy jelenleg egy olyan ciklust fejezel be, ami akkoriban kezdődött? Egy olyan, amely a függetlenségről, sőt, az utad megtalálásáról szólt.

Most itt az ideje, hogy ez ismét megváltozzon. Lesz némi idő az elmélkedésre, de csak azért, hogy véglegesen lezárhassátok azokat a kapcsolatokat vagy meggyőződéseket, amelyek már nem használhatók. Ahogy ez az új kezdődik, sok minden fog szólni arról, hogy megkapjátok álmaitok erejét, és megtanuljátok, mit jelent a feltétel nélküli szeretet. Bizonyítanod kellett a függetlenségedet. Most azonban kezdj el egyensúlyt teremteni a kapcsolatok és a szeretet között, ami magában foglalja a megbocsátást és az önszeretetet. Meg fogod tanulni, hogy a múlton nem tudsz változtatni, de a jövő tágra nyitott előtted.

X