Kos (március 21. – április 19.)

Szánj egy pillanatot ma arra, hogy átgondold, mi az, amire a leginkább vágysz az életedben. Van valami, aminek a megkezdéséről már régóta gondolkodsz vagy álmodozol?

Bár lehet, hogy tettél néhány lépést, beleértve azt is, hogy bevallod magadnak az igazságot, a legtöbbször nem sok tett történt. Köztudottan impulzívabb vagy, mint a legtöbben, mert ha egyszer eldöntöttél valamit, amit képviselsz, teljes gőzzel haladsz előre.

A kor és a tapasztalat azonban gyakran enyhíti ezt, ami nem is olyan rossz, ha a tervezésről és nem a félelemről van szó.

Az életben soha semmi nem fog úgy menni, ahogyan eltervezted, és gyakran azért, mert sokkal csodálatosabb is lehet, de azok az alkalmak, amikor megsérülsz, hatással vannak rád.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akik március 25-én szívfájdalmat élnek át a Mars Rákba lépése miatt

A mai Hold erőt ad neked. Erőt ahhoz, hogy képes legyél kritikusan szemlélni a helyzetet, a tervet, az idővonalat, és képes legyél felismerni, hogy hol van szükség türelemre is, anélkül, hogy ez félelembe csapna át.

Érdemes olyan életet élned, amit szeretsz, és ez mindig munkát igényel, de az oda vezető út is az, amire szükséged van ahhoz, hogy azzá az emberré válj, akiről tudod, hogy benned van.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X